Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    12

Карты Ducati стварэнні вездеходных 1000 і 1200

Прывітанне, хлопцы, st? шукаеце карты для матацыклаў 2.

Pi? дакладна 1000, маючы змянілася поўнага разраду і фільтр (не лямбда), мне трэба што-то больш? выконваючая. Я файл крычы, калі хто-небудзь хоча farmela.

За 1200, я яшчэ не прачытаны, я хацеў бы змяніць разраду copleto і фільтр, і я хацеў бы выдаліць клапан у каналізацыю. Вы ?u? пазбягаць ашуканец гэты апошні, змяніўшы карту? больш выразна павышэнне іт - ... Як вы ведаеце 1200 у вас ужо есць? 4 "пераўтварэнні", rimarebbero з новым дакладнае адлюстраванне? Што вы ведалі, ecu mitsubishi, які ўстанаўлівае, вы? чытаць/пісаць з gallo 2 v54? я пытаюся, чаму? я ведаю, што з некаторымі сцекаў камплектныя даюць новы ecu, і не, як раз толькі загрузіць карту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    ducati не мае дата ніколі не карты, а нагрузка на цэнтральныя крычы на ўсіх ducati куплялі камплект DP і вы давалі эбу gi? наладжаны камплект і матацыкл, і тое ж самае за 1200, які мантуецца блок кіравання адрозніваецца ад marelli табе даюць ужо? настроены сцекаў вольныя, то калі вы хочаце чытаць крычы ты можаш чытаць з гала-v54 ў спісе матацыклаў у створ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Упэўнены, што V54 таму Ducati 1200? Я не аказваецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Сказаць па праўдзе, для Mitsubishi Ducati дае флэшкі для абнаўлення карты ў эбу врі. На апошніх версіях стварэнні вездеходных 1200 давалі новы эбу, чаму? мяняў таксама абсталявання, тым больш, што нават з Alientech вы павінны прадаставіць код разблакоўкі (я называю гэта cos? для спрашчэння) у адваротным выпадку без файла налады падыходзіць не піша. Таксама мне не здаецца, што вы сутыкаецеся з гала-54, але ? інтэрфейс, які я ведаю мала.

У карты racing для 1200 застаюцца 4 канфігурацыі, але ен таксама працуе на адказ ride by wire, ўмяшанне dtc, і т. д .. Так табе для параўнання: карты marelli 5 раніцы ад 320 kb, тыя, Mitsubishi sononda 2 мега.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    12
    Дзякуй усім. Як толькі мне прыходзіць ў раздым дыягностыкі, я спрабую яго прачытаць, то месца...
    m999, я таксама ведаў гэта, але я таксама чытаў, што блок кіравання, які пастаўляецца цяпер, мае аднолькавыя коды надпечатки, але тады сапраўды не ведаю, калі ? роўна. ? бачыў выступ кода, і, магчыма, пазбегнуць fartele праграмаваць, вам падаюць ecu адмыкнутая і універсальны для ўсіх матацыклаў. Але калі вы ведаеце, што карты-ад 2 мб, я думаю, вы калі-то?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Я сказаў вам, што на апошнія 1200 забяспечваюць эбу, чаму? адрозніваюцца ад арыгінальных, і дылеры не маюць абсталявання, каб іх можна было пісаць з up-map, як гэта рабілі раней. Каб іх пісаць, патрэбны файл налады, што малюнак замяняецца на новы запісваць у яго, імкнучыся не incasinarsi праграмнае забеспячэнне розных версій.

M999

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    12
    Такім чынам, мой стары 2010 вы павінны быць у стане зрабіць з пеўня?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Не певень, што я ведаю. Безумоўна, на 2010 вы працуеце з прадуктамі, Alientech. На пасаду 2012 патрабуецца дапамога афіцыйны Alientech для файлаў налады.

M999

НАВІЧОК L'avatar di motorcyclechiptuning
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    45
    Прывітанне gasgas
    з певень не можаце зрабіць,ці вы выкарыстоўваеце piasini клон або kess v2 афіцыйны,я ? ужо тое, што я раблю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    12
    дзякуй motorcyclechiptuning, я знайшоў у сеткі tuneboy, што яшчэ не ? што-OT-2, з якіх вы можаце загружаць карты больш, што паставіць круіз-кантроль. ? я мяркую, вы выкарыстоўваеце прапрыетарнае праграмнае забеспячэнне, і мне сказалі, што ўсе іх карты, яны не сумяшчальныя з іншымі праграмістамі, і наадварот...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •