Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: Аўтаматычныя змены ECM

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22

Аўтаматычныя змены ECM

Прывітанне ўсім,

я спадзяюся, вы можаце дапамагчы мне таксама, чаму? хто ведае трохі, мы impiegher? вельмі мала.

Я заяўляю, што я зацікаўлены толькі ў апрацоўцы майго аўтамабіля, Alfa Brera 2.0 jtdm 170cv.
    Пасля таго, як столькі часу, што я падумаў, што і пасля шматлікіх аперацый чытання і вывучэння у гэтым дачыненні я думала, што будзе гатовая для зменаў.

Першы крок ? закрыцце EGR, то даволі просты (здавалася б) на edc16c39 маей машыны.

Адразу пытанне: я збіраюся змяніць карту крычы толькі азнаеміцца з mpps і я іду, каб знізіць 2 "panettoni", звязаныя з EGR. Пакуль усе ок.
    Для параўнання? зменены файл з арыгіналам, я разумею, што ECM аўтаматычна ідзе ў modificarmi бітаў у канцы карты!!!
    Я спрабаваў-й? раз, і вынік ? заўседы той жа: ECM выконвае аўтаматычную выпраўлення на карту!!!

Гэта нармальна??
    Я думаў, што гэта было карэкцыі кантрольнай сумы, але знайсці ў сеткі файлы маей жа машыне ori і mod (толькі цэнтральны EGR, як я хачу зрабіць я) вядома, што гэтая розніца паміж 2 файла, што ECM генеруе аўтаматычна не c'?!

Прашу вас руку!

Яшчар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    99
    ecm таму ў аўтаматычны гэтыя невялікія выпраўлення, для выпраўлення кантрольнай сумы,магчыма, файлы, якія вы знайшлі ў сеціве, былі зробленыя без выкарыстання драйвераў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Дзякуй, адказ быў, што я чакаў і спадзяваўся, але мне трэба пацверджанне! На самай справе я зрабіла тэст, без выкарыстання драйвераў і на самай справе не робіцца карэкцыя.

Тады я пішу спакойна! Мой першы раз....

Дзякуй яшчэ раз!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •