-
Аўтаматычныя змены ECM
Прывітанне ўсім,
я спадзяюся, вы можаце дапамагчы мне таксама, чаму? хто ведае трохі, мы impiegher? вельмі мала.
Я заяўляю, што я зацікаўлены толькі ў апрацоўцы майго аўтамабіля, Alfa Brera 2.0 jtdm 170cv.
Пасля таго, як столькі часу, што я падумаў, што і пасля шматлікіх аперацый чытання і вывучэння у гэтым дачыненні я думала, што будзе гатовая для зменаў.
Першы крок ? закрыцце EGR, то даволі просты (здавалася б) на edc16c39 маей машыны.
Адразу пытанне: я збіраюся змяніць карту крычы толькі азнаеміцца з mpps і я іду, каб знізіць 2 "panettoni", звязаныя з EGR. Пакуль усе ок.
Для параўнання? зменены файл з арыгіналам, я разумею, што ECM аўтаматычна ідзе ў modificarmi бітаў у канцы карты!!!
Я спрабаваў-й? раз, і вынік ? заўседы той жа: ECM выконвае аўтаматычную выпраўлення на карту!!!
Гэта нармальна??
Я думаў, што гэта было карэкцыі кантрольнай сумы, але знайсці ў сеткі файлы маей жа машыне ori і mod (толькі цэнтральны EGR, як я хачу зрабіць я) вядома, што гэтая розніца паміж 2 файла, што ECM генеруе аўтаматычна не c'?!
Прашу вас руку!
Яшчар
-
ecm таму ў аўтаматычны гэтыя невялікія выпраўлення, для выпраўлення кантрольнай сумы,магчыма, файлы, якія вы знайшлі ў сеціве, былі зробленыя без выкарыстання драйвераў
-
Дзякуй, адказ быў, што я чакаў і спадзяваўся, але мне трэба пацверджанне! На самай справе я зрабіла тэст, без выкарыстання драйвераў і на самай справе не робіцца карэкцыя.
Тады я пішу спакойна! Мой першы раз.... 
Дзякуй яшчэ раз!
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума