-
Fiat punto 188
Прывітанне , у мяне праблема з закрыццем дзвярэй для fiat punto 188. Калі камін з пункту закрывае дзьверы , і, калі spegno пункту адкрываецца зноў закрыцця. Дыягностыка ажыццяўляецца з multiecuscan, і я забіў гэтую памылку B1011.
-
паспрабуйце даць некаторыя дадзеныя ў pi?.... дэфект з'яўляецца толькі пры працуючым рухавіку або толькі пры ўключэнні і выключэнні рамкі? пульт ду трымальнік працуе рэгулярна? я здарылася дзіўная анамалія да закрыцця і быў боды-кампутар сышоў з розуму, цяпер я не памятаю дакладных абставінаў... а пу? быць микровыключатель няспраўны замак
-
паспрабуйце адлучыць акумулятар на пару доры
-
але зачыніць усе ці толькі адзін ?
завод ori без manomissini ?
якая версія ? ? не ? , што c'? есць налада ў меню, якая адключае гэтую функцыю?
-
Зачыняюцца ўсе. І ўсе арыгінальныя. Дэфект, і толькі пры працуючым рухавіку. І калі зрабілі некалькі метраў. Калі выключаецца рухавік, адкрываюцца ўсе дзверы
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
правярае ? вады на ўваходзе ў боды !!! я ? адбывалася адно і тое ж месяц таму, і было ўшчыльненне шкла
-
не ? што уключаны параметр autoclose?
-
-
вы спрабавалі адмяніць дыстанцыйнага ключа?(выняўшы батарэю), калі нічога не адбываецца, кіруе целам.
-
акумулятар то зласлівым ўсю ноч. нічога рабіць. я думаю, што менавіта так і цела.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума