Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: inf-файл для чытання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327

inf-файл для чытання

Прывітанне ўсім, у мяне есць сумненні! я чытаў у паслядоўны fiat idea 7 л. с. з певень v2 ,? я лічу, з файл ад 64 кб..можа быць, я няправільна пратакол....цяпер кліент ? пайшоў...за выходныя мне трэба напісаць файл з магчымасцю рэдагавання, ...калі я правільна памятаю, я павінен быў прачнуцца файлы 448,або ў virtual read 2mb..правільна! як я магу прасачыць, каб пашырэнне дакладна....No SW: 1092M463
    Dis FIAT: 51775013....я знайшоў файл з тымі ж нумарамі 448 іду спакойна з гэтым..дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Прачытаў, часткова, толькі для табліц,файлаў 448 і поўнае чытанне,а можа мод у 2d, нават тое, калі вы ведаеце, што mod...вы можаце ўсталяваць з певень " поўнае чытанне"!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    дзякуй аўтаспорт заўседы даступныя... машына ? пайшла прама цяпер ,калі я атрымаю файл, 448 кб, я магу спакойна пісаць правай! я ? прасцей выкарыстоўваць яго з тытанам....затым файл 64 кб, я нават магу змяніць яго ? scrivre ....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Калі вы знаходзіцеся файл крычы,а можна мод ваш файл з 64 кбайт, і запішыце яго.

а калі вы чытаць поўны мод на тытан і за напішыце раней,калі для вас праблему і прызнаць, крывых у 2d-файлы ад 64 кб!
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2014 да 23:07
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    Калі вы знаходзіцеся файл крычы,а можна мод ваш файл з 64 кбайт, і запішыце яго.

а калі вы чытаць поўны мод на тытан і за напішыце раней,калі для вас праблему і прызнаць, крывых у 2d-файлы ад 64 кб!
    думаў зрабіць поўнае чытанне...але не мне ? было магчыма, кліент быў снег у кішэні.....тады пі? адзін раз мне ? давялося з pi? чалавека, калі яму кажаш, што трэба пакласці рукі на ecu хто-то бянтэжыцца ....мы думае ..vabb?, то зробім гэта ў іншы раз....дзе я магу, я раблю, перш bakup....іншых я дастану да крычы ...? cos? вы ідзяце наперад .

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    поўнае чытанне вы ад гэтай у паслядоўны, але ставіць нас трохі больш?,калі вы ідзяце, каб прачытаць у паслядоўны неабходна выбраць на галоўнай старонцы поўнай, а не табліцы

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    поўнае чытанне вы ад гэтай у паслядоўны, але ставіць нас трохі больш?,калі вы ідзяце, каб прачытаць у паслядоўны неабходна выбраць на галоўнай старонцы поўнай, а не табліцы
    вы маеце рацыю гэта ? было мае здзіўленне, чытаць....не я абраў "поўнае чытанне" ...цяпер я атрымаў, я знайшоў файл, ori, 448 kb змяніць ? я пішу...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    48 хвілін!!!!ke botta!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    Што такое заяц? Трус Abarth

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •