-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Telematics control unit bmw daimle і г.д.
Telematics control unit
Цікава , што BMW з Sim-карты убудаваны фіксаваны.
Паслуга " SoS маніторынг аўтамабіляў у выпадку страты;-) або ў выпадку, калі які-небудзь злодзей жаданне браць на прагулку; калі ўключаны паслугі, і вы страцілі ключ ці трэба што-то ў машыне, дыктуючы код pin адкрыць машыну.
Як назва-то, мне s? сказаць, калі можна рэдагаваць,чытаць, адключыць?
З якой апаратнага і праграмнага забеспячэння.
Мяне цікавіць больш? ведаць, Bmw і Daimler.
X Група VAG, вы можаце? зрабіць з дапамогай VCDS чытаць і пісаць якія-небудзь каманды. Р?? не ведаю!!.
Я быў бы ўдзячны, на шырокае абмеркаванне.
-
у рэальнасці? tcu таму толькі сувязь з домам маці, BMW ASSIST, а затым і для інтэрнэт, аддалены запуск", " gps tracking etc дадаць іншыя блокі кіравання. Залежыць ад года, што трэба лячыць, на апошніх працуе толькі праграма bmw isis, у той час як для больш ранніх мадэляў, вам-вы можаце чаргавацца з групай ediabas.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я ведаю.X5 і на імгненне нават x6-адна з машын пі? скрадзеныя ў еўропе.Калі пп шмат, як бяспека, не бачу, чаму? bmw павінен ведаць усе, што вы робіце і куды вы ідзяце з аўтамабілем.На самай справе яны ўжо прыйшлі некалькі сяброў,з x5 і x6, якія хочуць, каб адключыць яго.Зацікаўлены пі? сістэма pi? эфектыўныя ў дачыненні да бяспекі аўтамабіля
-
Ну калі вы не можаце адчыніць сэрвіс не можа ведаць усе тое, што вы робіце, і калі яны не маюць пакет сачэння, то яны не ведаюць дакладна, дзе вы знаходзіцеся. І DWAS/УСЕ, што трэба адключыць, калі монті іншай сістэме.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума