Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174

праблемы Ford Kuga 2.0 дызель TXDA 120cv памылка P00BC

прывітанне сябры, у гэтым аўтамабілі я атрымліваю гэтую памылку, дзіўна P00BC кажа мне, праблема прадукцыйнасці расходомера з дыягназам whurt рэжым? EOBD.расходомер? працуе, і праводка і ок. для каго-то ? здарылася?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    прымацаваныя праблема risolto.state асцярожныя, калі змяняеце алейны фільтр,і слава богу, што ен зрабіў у дылерскай купон...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    растлумачаны лепш....быў нейкі провад, отсоединенный???
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    будуць мець забыліся некаторыя трубкі дэпрэсіі адрыву???
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў crteam Visualizza Messaggio
    прымацаваныя праблема risolto.state асцярожныя, калі змяняеце алейны фільтр,і слава богу, што ен зрабіў у дылерскай купон...
    прабачце, я кажаш, усе або сакрэтрастлумачаны лепш.....

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Аўтамабіль на дарозе, на шашы, s
    На 120 130 < span ен запаліў гэтую spia.l я выпрабаваў яго пасля праверкі сістэмы расходомер масы паветра, праверыў egr праверыў розных разетак і труб было ўсе ок.в параметраў у дыягностыцы, я заўважыў, што ціск турбіны, а потым-і нават flussometro.nrl праверыць усе сістэмы turbo я адключыў фітынгі, які ідзе ад трубкі турбіны да калектару і ўшчыльненне было пакласці storto.motivo і што, калі яны зрабілі купон, для таго, каб зняць алейны фільтр яны разабралі і ў замене не былі асцярожныя, у рэдагаваць guarnizione.problema вырашана

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    c'? практычна, каб зняць фільтр нам не хапала, мала ты быў на шоў у рухавік??? бда...рэчы, dell іншую гару,
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я хацеў бы ведаць, якія дылерскай так ..па крайняй меры localita'.....!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў crteam Visualizza Messaggio
    Аўтамабіль на дарозе, на шашы, s
    На 120 130 < span ен запаліў гэтую spia.l я выпрабаваў яго пасля праверкі сістэмы расходомер масы паветра, праверыў egr праверыў розных разетак і труб было ўсе ок.в параметраў у дыягностыцы, я заўважыў, што ціск турбіны, а потым-і нават flussometro.nrl праверыць усе сістэмы turbo я адключыў фітынгі, які ідзе ад трубкі турбіны да калектару і ўшчыльненне было пакласці storto.motivo і што, калі яны зрабілі купон, для таго, каб зняць алейны фільтр яны разабралі і ў замене не былі асцярожныя, у рэдагаваць guarnizione.problema вырашана

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    localit? я думаю, авеллино у неапаль.праблема і што, што фільтр, калі ўсе ў вас есць ключ ад 27 карацей, трэба аддзяліць яе для сілы, і ў замене, улічваючы, што ідзе калючы дрот, калі nn, вы ўважлівыя, вы паварочваеце ўшчыльненне будучы квадратнай формы не класічныя круглыя

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    гэты ключ я ведаю яе вельмі добра, я пабудаваны ..у адрозненне ад рухавіка першай серыі перарабіў калектар, які ламаецца???!!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •