прывітанне сябры, у гэтым аўтамабілі я атрымліваю гэтую памылку, дзіўна P00BC кажа мне, праблема прадукцыйнасці расходомера з дыягназам whurt рэжым? EOBD.расходомер? працуе, і праводка і ок. для каго-то ? здарылася?
прывітанне сябры, у гэтым аўтамабілі я атрымліваю гэтую памылку, дзіўна P00BC кажа мне, праблема прадукцыйнасці расходомера з дыягназам whurt рэжым? EOBD.расходомер? працуе, і праводка і ок. для каго-то ? здарылася?
прымацаваныя праблема risolto.state асцярожныя, калі змяняеце алейны фільтр,і слава богу, што ен зрабіў у дылерскай купон...
растлумачаны лепш....быў нейкі провад, отсоединенный???
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
будуць мець забыліся некаторыя трубкі дэпрэсіі адрыву???
Што такое заяц? Трус Abarth
Аўтамабіль на дарозе, на шашы, s
На 120 130 < span ен запаліў гэтую spia.l я выпрабаваў яго пасля праверкі сістэмы расходомер масы паветра, праверыў egr праверыў розных разетак і труб было ўсе ок.в параметраў у дыягностыцы, я заўважыў, што ціск турбіны, а потым-і нават flussometro.nrl праверыць усе сістэмы turbo я адключыў фітынгі, які ідзе ад трубкі турбіны да калектару і ўшчыльненне было пакласці storto.motivo і што, калі яны зрабілі купон, для таго, каб зняць алейны фільтр яны разабралі і ў замене не былі асцярожныя, у рэдагаваць guarnizione.problema вырашана
c'? практычна, каб зняць фільтр нам не хапала, мала ты быў на шоў у рухавік??? бда...рэчы, dell іншую гару,![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
localit? я думаю, авеллино у неапаль.праблема і што, што фільтр, калі ўсе ў вас есць ключ ад 27 карацей, трэба аддзяліць яе для сілы, і ў замене, улічваючы, што ідзе калючы дрот, калі nn, вы ўважлівыя, вы паварочваеце ўшчыльненне будучы квадратнай формы не класічныя круглыя
гэты ключ я ведаю яе вельмі добра, я пабудаваны ..у адрозненне ад рухавіка першай серыі перарабіў калектар, які ламаецца???!!!
Што такое заяц? Трус Abarth