Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Абмеркаванне: 1.6 HDI 110cv рипы/памірае

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353

Exclamation 1.6 HDI 110cv рипы/памірае

Усім прывітанне...
    не ведаў дзе размясціць, але мне трэба меркаванне тых, хто мае рукі ў цесцю на гэтыя рэчы, мы бачым, што выходзіць нешта добрае!

Peugeot 3008 1.6 hdi FAP 110cv

Асабліва, калі тэмпература на вуліцы ? нізкі, паміж 1600 і 1900 абаротаў у хвіліну рипы (не заўседы), і часам нават памірае!! Без памылак і індыкатары няспраўнасці!

Я спрабаваў файл з выдаленне fap і egr, але не ? змянілася АМАЛЬ нічога. Я спрабаваў curiosit? таксама файл злегку адрэдагаваны ў звычайныя карты, і не мяняў амаль нічога.

Дыягназ ? браніравалі заўседы з pp2000, так што калі што-то не то вы бачыце...я ? мертвая, нават калі я рабіў дыягностыку, і ўсе было ў норме.

Дарэчы, іншы 1.6 hdi edc16c34 (на якой я не прыклаў руку я) знаемы пару месяцаў таму аналагічная праблема, толькі, што яго рве, але не памірае.

Класічная праблема, на якой памерці з розуму: хто-то не вырашыў што-то падобнае? Існуюць абнаўленняў SW peugeot? (у выпадку, калі месца золата для параўнання)

PS: у Peugeot змянілі нават ECU на гарантыі, без дазволу нічога :-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    Пу? быць які-то датчык, які ад няверных значэнняў, але не занадта няправільна для таго каб прывесці да ў DTC.
    Гэта пу? растлумачыць таксама змяненне ECU бескарысна.
    Што вы разумееце пад рипы?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі ен памірае, то пачынаецца адразу ці вам трэба attender час, перш чым спыніцца на матацыкле?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    Але ў асноўным, на ВРІ такія рэчы здараюцца?
    Чаму? калі defap не ? зрабіў, як вы павінны, выключаюцца таксама з dtc, а затым з дыягназам не паглядзець-й? праблема...
    Мне здаецца, вельмі дзіўна, што памірае, і не tdc

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Значэння ціску/тэмпературы ў значэнні "патрэбныя" дадзеных ад дыягназу/ecu. Сапраўды, кіраванне ? вельмі дакладны, нават карэкцыя фарсунак мяжуе з нуля, ўсе чатыры!

Узнікла праблема з транспартнага сродку арыгінал, аўтамабіль без fap/dpf, з аўтамабіля без fap/dpf і некаторыя невялікія змены параметраў упырску паліва/turbo, каб паспрабаваць "пазбавіцца" праблемы.
    Парадак вышэйпаказаным ? у храналагічным парадку, таму я не рабіў пірагі з fap і цяпер узнікаюць праблемы.

З "рве" я маю на ўвазе, што страціце ход паскарэння: як калі б кожны столькі, інжэктар пачнуць выскокваць з гатэля' ін'екцыі
    Калі памірае ад першапачаткова патрабавалася трохі падзяліць, пасля змены, замест гэтага часта пачынаецца адразу.

All' выдаленне FAP і EGR былі скінутыя, а таксама ўсе звязаныя параметры з дыягностыкі Peugeot, як і ад практыкі.

I dtc іх не даваў, нават з серыйны аўтамабіль, таму я не думаю, можа быць у сувязі з некаторымі зменамі all' электроніка...

Мазгавы штурм :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Да інтуіцыі я б сказаў, 9/10 рэгулятар ціску.

Падключыце аўто да дыягназу з адлюстраваннем значэнняў і пастаў ціску ў рампы і правяраць, калі пры выключэнні ціск падае рэзка і хутка. Калі не ? рэгулятар можа быць таксама помпы высокага ціску. На вашым месцы я не стаў бы марнаваць час пераўтварэнні, улічваючы, што сон распаўсюджаных дэфектаў, звязаных з кампанентамі, якія вы мне паведамілі.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Ну я выкарыстаў усе наяўныя ў маім распараджэнні, каб паспрабаваць вырвацца з гэтага зачараванага кола...

На самай справе, калі ? памерла ў дыягностыцы ціск у магістралі rail ? пайшоў на нуль супраць запыту аб 500bar. Але я думаў, што менавіта чаму? ? памерла! Паспрабуем з датчыкам Rail, такім чынам,....

Дзякуй за ўвод ;-)

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў MaTech Visualizza Messaggio
    Ну я выкарыстаў усе наяўныя ў маім распараджэнні, каб паспрабаваць вырвацца з гэтага зачараванага кола...

На самай справе, калі ? памерла ў дыягностыцы ціск у магістралі rail ? пайшоў на нуль супраць запыту аб 500bar. Але я думаў, што менавіта чаму? ? памерла! Паспрабуем з датчыкам Rail, такім чынам,....

Дзякуй за ўвод ;-)
    Не трэба мяняць датчык ціску... трэба мяняць рэгулятар ціску

Калі не ? яго трэба замяніць помпа высокага ціску.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    калі ласка, праверце з PP200 ціск запыце, вымяраецца, і асабліва ў цыкле закрыцця рэгулятара ціску.
    У 1350bar павінны стаяць каля 42% закрыта. Калі паглядзець, што ідзе, напрыклад, 80% азначае, што ECU ? пайшоў у leak mode. Калі ідзе ўцечка, а ў рэальнасці? не c'? страты дызельнага паліва, з закрыццем рэгулятара вышэй 80% вы перавысіць дапушчальнае ціск у адно імгненне, і не ўводзіць-й? нічога = рухавік спыняецца раптоўна.
    На жаль, PP2000, не ? вельмі хутка ў чытаннях і вы не можаце бачыць усе, што адбываецца ад моманту да моманту..
    Вы павінны вымераць mla ціску з Lexia, выбіраючы Citroen, які мае свой уласны рухавік.
    З Lexia, вы можаце выбраць параметры, якія трэба вымераць, і менш параметраў есць, pi? хутка ? чытанне

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    калі не адрадзіўся ? іх, што трэба праверыць prex rail

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы