Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173

Alfa 147 hw488sw116 115cv памылка p0601

C'? хто-то, хто ніколі не было праблемай, як гэта

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Добры дзень, гэта праблема ў мяне ? здарылася пі? раз, памылка eprom эбу выйшаў з ладу, але аўто часткі і ў парадку, праблема ? у cheksum ўнутры e2prom пашкоджаныя або адсутнічаюць дадзеныя пасля запісу, боль у збой або скок напружання, я вырашыў dissaldando у e2prom яна сытая поўны экскурсійнае і пералік кантрольнай сумы
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    я пацвярджаю, добра сказаў бэк і здарылася са мной....я адцягнуўся, адлучыць провад харчавання з панэллю гарыць....у мяне вырашана шляхам перапраграмавання....другі выпадак на alfa 147, 150 к.с., edc16 c8 пасля афармлення мод у мяне есць, індыкатар нагрузкі гарыць cn наступнае паведамленне пра памылку....паглядзеўшы яшчэ раз карту, я лічу, біт зменены (што не я змяніў я) sara' памылка ecm або, можа быць, запісы (я не ведаю), але я вырашыў, перапісаўшы файлы.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    пу? можа здарыцца нават на іншыя блокі кіравання наступныя скок напружання батарэі, напрыклад, падчас пуску з батарэяй дрэнны.
    часам гэта разбэшчвае прызнанне code.
    у любым выпадку, як сказалі калегі, вы або навей, з перапраграмавання, у boot або bdm ці чарзе ? кампраміс.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    і поспех, а таксама мне на дзіду, k 2,4 я адключыў некалькі разоў акумулятар у рамках уключаны, і даў мне памылку кантрольнай сумы, цяпер я зразумеў, дзе я памыліўся змянілася эбу ўсе ў парадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Вы ? eeprom сапраўды аддзяляецца, і цяпер машына, нягледзячы на індыкатар рухавіка гарыць мацуецца не ідзе больш? у жылле, лушчак каго-то есць дадзеныя 95p08

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •