Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: mpss працуе з windows 8

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120

mpss працуе з windows 8

прывітанне я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас мае ўсталяванага драйвера mpps на windows, улічваючы, што я купіў новы ноўтбук, я не хачу, каб змяніць аперацыйную сістэму

ніхто не ведае, даць мне руку ? важна так ці магу я выкарыстаць мой новы кампутар
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-12-2013 да 22:26

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    тое, што я магу табе сказаць, версія 12 вы можаце ўсталяваць на win8? як я ? давялося мне, вы можаце мець праблемы, то я чытаў і пісаў edc16c39 і я ? добра, замест таго, каб на edc16c34 і c3 (запіс) на 75%, а мне ен заблакаваны і ў маім выпадку, калі я з прычыны аднаўлення ў bdm і ў 5-й раніцы з ducati ў экскурсійнае нада, а мне не чытае, і піша пра гэта, і што я ? здарылася са мной, то гэта залежыць таксама ад тыпу mpps, а затым я ўсталяваў 7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    паглядзіце, я думаю, што для edc16c34 менавіта ў mmps, што не ідзе і не факт, што яго на win8, у мяне усталяваны, і гэта нармальна, без праблем, mpps робіць тое, што можа зрабіць, як пратаколы.
    для 5am ducati да школы чытанне і запіс у boot у адваротным выпадку нада толькі усталяваны на матацыкл.....
    калі ў вас есць кабель kkl я магу вам зрабіць чытанне ў аптэцы без загрузкі і без якіх-небудзь інтэрфейс.....відавочна, што пісаць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    дзякуй, хлопцы за час я проста чытаць карту 159, які мае свае edc16c39 таму я спадзяюся, што вы не будзеце мець праблем, калі няма, я павінен выкарыстоўваць іншы кампутар з xp

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    - cut - для 5am ducati да школы чытанне і запіс у boot у адваротным выпадку нада толькі усталяваны на матацыкл.....
    калі ў вас есць кабель kkl я магу вам зрабіць чытанне ў аптэцы без загрузкі і без якіх-небудзь інтэрфейс.....відавочна, што пісаць...
    Я думаю, што мы павінны быць дакладнымі? калі вы пішаце... у boot mode (гэта не абавязкова, ва ўсякім выпадку) НЕ робяць з MPPS, але з іншымі інтэрфейсамі.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Чаму? з mpps да школы вы робіце без boot?я posteresti відэа?так і не ўдалося....sar? мой mpps то...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    З MPPS чытайце і пішыце толькі ад паслядоўнага, так і на школе, што на матацыкле. Іншымі словамі MMPS, не ? можаце працаваць у bootmode.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    На самай справе Маўра... б спытаць, як f? замест таго, каб працаваць у boot mode з MPPS на 5-й раніцы...

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Вы б цікава, калі MPPS загрузіцца з 5 РАНІЦЫ, але я не думаю, што ен меў на ўвазе гэта.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    на самой справе тое, што я ведаў я таксама і таго, што вы можаце працаваць толькі ў паслядоўны, і вы не можаце працаваць у bdm

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •