Усім прывітанне ,у мяне праблема з rav4 2008 года 180cv,эбу denso,есць хто-то, што нейкім чынам атрымалася laggerla??загадзя дзякуй
Усім прывітанне ,у мяне праблема з rav4 2008 года 180cv,эбу denso,есць хто-то, што нейкім чынам атрымалася laggerla??загадзя дзякуй
Я думаю, што трэба зрабіць з эмулятарам
..але, што эмулятар можна? выкарыстоўваць, дзе вы можаце? знайсці ?
прывітанне,эмулятар не дапаможа...і ў бяспецы, а не да яе разблакаваць
дзіўна...блок кіравання иб!!!не верыць!!!!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-12-2013 да 23:44
На колькі я ведаю патрэбен эмулятар які ідзе ў абыход датчыкаў і перадае яго на эбу правільныя параметры, каб зрабіць, калі фізічна фільтра.
Паспрабуйце пашукаць з ****** што рашэнне існуе... ;-)
чаму не таму ? што не c'? у porotocollo, каб прачытаць, што тып мікрапрацэсара,што па параўнанні з іншымі denso ? адрозніваецца і вельмі, вельмі асаблівы,адзіны спосаб ачысткі dpf і паставіць эмулятар,нават калі ў замак адпіраецца спакойна,шкада, што эмулятар коста-й? у 800euro
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
.....і bell' toyatesi зрабілі эбу на танку....і гэтак жа адкрываюць нам трэба верыць!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Я меў справу з ecu гэтыя чаму? у мяне на стале некаторы час, і хто-то сказаў мне, што c'? хто ? атрымалася зрабіць з k-tag врі з дапамогу непасрэдна ад замежніка нават без рэалізацыі пратаколу? pi? я не ведаю,
я думаю, гэта навіна не дзейнічае,я з alientech там я працую, асабліва, калі вы павінны паспрабаваць новыя пратаколы, і я капітан аўтамабілі,і калі я ? жылі гэтыя аўтамабілі не маглі нічога зрабіць,чаму? маюць мікрапрацэсар, адрозніваецца нашмат? складана, як пратаколы чытання і запісы
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ