Вынікі з 1 па 10 з 10
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

Я растлумачыў, пытанне Tpro???

Усім прывітанне ? некалькі дзен я спрабую зразумець пытанне Tprot: ад таго, што я зразумеў ? абарона для запісу ў паслядоўны для эбу edc17/med17(есць іншыя??);гэты тып ecu неабходна разглядаць у boot з дапамогай інтэрфейсу, каб прачытаць пароль, а затым разблакаваць яе....cos? пасля таго як вы зрабілі рэзервовыя копіі, вы можаце праверыць карты, паслядоўны....
    ? я не ? ясна адно:але ў boot магу, а чытаць і пісаць ўсе гэтыя ecu?затым tprot інструмент служыць толькі для разблакоўкі блока кіравання серыйны?
    адзін ecu з tprot 10(да якога мы прыйшлі??) я магу зрабіць загрузны інтэрфейс, які мае, напрыклад, толькі інструмент tprot8?
    хто-то можа пералічыць усе, што ecu ў цяперашні час у гандлі, якія былі tricore і як яны зроблены?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    які hw вы хацелі б выкарыстоўваць? я ведаю, што есць passw x l antituning калі я правільна памятаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ????я не разумею, што вы маеце на ўвазе....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я чытаў, што гэтыя блокі кіравання (тады можа быць, што я памыляюся) есць пароль патрабуецца змяніць, і яго можна запісаць пасля таго, як у boot mode.. з якой hw б вы ей?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    што пароль я ведаю, і я таксама зразумеў, што з пратаколам tprot рознымі інтэрфейсамі, вы можаце разблакаваць ecu, але я хацеў бы зразумець, калі гэты разблакоўкі служыць толькі для таго, каб зрабіць пісанне ў паслядоўны....або ? таксама неабходна, каб запіс у boot tricore,таму я не лічу, што вы кажаце, чаму? разблакоўкі вы робіце менавіта ў boot....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    ад таго, што я чытаў, вы можаце напісаць sl у рэжым загрузкі пасля slocco

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    служаць для разблакоўкі ecu, але заўседы ў boot

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    розных інструментаў, якія маюць функцыю tprot, ? функцыя, якая дазваляе прачытаць пароль абароны ecu і дазваляе яе пісаць толькі ў boot без блакавання, гэтая функцыя не ідзе, узятых на патч, які адключае antituning і дазваляе пісаць серыйны нумар ecu........я спадзяюся, што пі? ясна
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    у рэшце рэшт ? як я ўжо сказаў, што я...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    таму, гледзячы на гэта малюнак у дадатку....я даваў flash protected, гэта edc17cp14 я яшчэ не адкрываецца нічога, але я чытаў і пісаў....так ? функцыя аўтаматычнай?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •