Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170

Чытанне lancia musa 1.3 mjtd файлы ад 3 mb?

Прывітанне ўсім мяне ? давялося чытаць lancia musa 1.3 mjtd певень v2 V53 і практычна, выбраўшы драйвер не для 70 конскіх сіл, але для multijet 75/90/101 рэзюмэ я зрабіў, пачынаючы з чытання файла, улічваючы, што ўладальнік сказаў мне, што быў 75 л. з, а не 70 рэзюмэ, я даў яму пацверджанне, і пасля 43 хвілін, я даў файл у 3 мб, і я здзіўлены, сумненняў, я вырашыў спытаць, калі хто-небудзь з вас ? ніколі такое адбылося, чаму? што я ведаю, як правіла, максімум на гэты пратакол рухавікоў я заўседы даваў файл, 2,5 мб, а не 3 мб. Але пу? быць? Акрамя таго, я спрабаваў чытаць з драйвер hp 70 кажа мне, што я павінен выкарыстоўваць, каб прымусіць, што і 75-моцны ці той, у якім я чытаў файлы ад 3 мб. Вось прама цяпер я адпраўлю фота дадзеных ecu, файлы і ложак.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ад нумара, які паведамляе, і гэта 70cv, я прапаную зрабіць гэта ў bdm і не думаеце пра гэта яшчэ.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    я пацвярджаю, святыя словы ugoboss загана ў bdm не рызыкаваць з гэтымі ecu з клонамі....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    я пацвярджаю, святыя словы ugoboss загана ў bdm не рызыкаваць з гэтымі ecu з клонамі....
    Незалежна ад клонаў, я таксама выкарыстанне bdm на гэтыя ecu, рызыка значна зніжаецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    пацвярджаю на lancia musa nn rischierei,прачытайце яго да канца ў bdm!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    А я з 1,3Mjet 90cv ці толькі зрабіў сумны вопыт,
    таксама ў запісы...
    але потым я кажу чытання ў паслядоўны, колькі? Ад 45 да 80 хвілін?
    я sventro і richiudo у змесціце трохі часу, і я бяру, а таксама кафэ?...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Дзякуй за савет, але як ? вельмі дзіўная рэч тое, што я ? адбылося, я хацеў бы спытаць у любым выпадку, я думаў, ці не ? што я павінен зняць, і паспрабаваць без гэтага перахадніка жоўты, размешчаны паміж кабель і раздым eobd пеўня v2 v53?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Дзякуй за савет, але як ? вельмі дзіўная рэч тое, што я ? адбылося, я хацеў бы спытаць у любым выпадку, я думаў, ці не ? што я павінен зняць, і паспрабаваць без гэтага перахадніка жоўты, размешчаны паміж кабель і раздым eobd пеўня v2 v53?
    калі ен кажа вам, каб выкарыстоўваць яго, таму што хочаце яго выдаліць, таму што вы хочаце стварыць праблем, нават калі не есць, недахоп у bdm.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    калі ен кажа вам, каб выкарыстоўваць яго, таму што хочаце яго выдаліць, таму што вы хочаце стварыць праблем, нават калі не есць, недахоп у bdm.
    Вы ugoboss але для таго, каб даведацца, вызначыць, як выкарыстоўваць яго ці не, што мне рабіць?

Выбачайце, як я павінен праверыць, ці, каб прызнаць, калі выкарыстоўваць яго ці не гэта я хачу зразумець,
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-01-2014 да 16:15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Сачыце sw азначае, калі пакласці l адаптар ці не,можа ен прымае агонь курыца, як і здарылася з каго-то!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •