прывітанне ўсім, я адкрыў гэтую тэму, каб папрасіць рады, якія адпраўныя кропкі, каб даведацца, як перапрызначыць блок кіравання, праграмнае забеспячэнне і кабелі, неабходныя для гэтай мэты, і працэдуры, каб прытрымлівацца. дзякуй!
прывітанне ўсім, я адкрыў гэтую тэму, каб папрасіць рады, якія адпраўныя кропкі, каб даведацца, як перапрызначыць блок кіравання, праграмнае забеспячэнне і кабелі, неабходныя для гэтай мэты, і працэдуры, каб прытрымлівацца. дзякуй!
Прывітанне, калі ў вас няма вопыту вам раю пачаць паступова, пачынае працаваць з приготовившего, закупіць абсталяванне, што вы пакрыйце magiorparte парку абсталявання абаротнага, калі ласка, звяжыцеся з якой-то кухар, які прапануе вам анлайн-сэрвіс і факты, распрацоўваць карты і дапамога, то план рэчы будуць сонца
Цярпенне і цнота моцных..
прывітанне backgroop я не думаю, што яны ні знаходзіліся многія падрыхтоўчыя ў маім раене, у прыватнасці, што яны маюць патрэбу ў дапамозе, што тычыцца абсталявання, па-твойму, што я мог зрабіць?
у kwp 2000 plus і bdm100? вы думаеце, што яны могуць пайсці добра, каб пакрыць большасць аўто ў звароце?
Як праграміст, я рэкамендую l' Fgtech v53 або v54 зрабіце як Bdm, якія obd ? яшчэ.. ці абсталяванне, афіцыйны, дзе ў вас есць поўнае суправаджэнне і абнаўленне праграмнага забеспячэння
Цярпенне і цнота моцных..
і выдаткі?
Певень v54 еўра клон і праўда ідэальна падыходзіць для пачатку . Выдаткі тут не высокія параўнанне праграміст афіцыйны
я бачыў, што ен на 180 еўра певень, але, на вашу думку, ці есць якія-небудзь абмежаванні? ці вы можаце зрабіць усе гэта?
і, калі захачу, можа быць, пачаць спрабаваць праграмы перапрызначэння, каб пачаць рабіць некаторыя эксперыменты марнаваць менш на што вы маглі б параіць? у bdm100 і kwp2000 вельмі абмежаваныя ў параўнанні?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-12-2013 да 10:28
што зменіцца ад v54?
Мне здаецца , пратаколаў