Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 42

Абмеркаванне: Савет...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33

Савет...

Бун дзень усім,спадзяюся, што не памылюся, адкрыць гэты пост.
    Супер principante і я хацеў бы спытаць экспертаў форуму, як адзін, як я пачатковец і вопыту можа пачаць рухацца ў гэтай галіне.
    Мой пытанне:што мне трэба пачаць?я маю на ўвазе праграмнае забеспячэнне і інш....*****і свінкі, я хацеў бы выкарыстаць мой 159 2.0 jtd 136cv, але было ўжо супастаўляецца раней.
    Хто-небудзь можа даць мне савет?
    Дзякуй!
    « Alfa Romeo-гэта не проста аўтамабільны завод: яго аўто, што-то больш, што аўтамабілі, пабудаваныя ў традыцыйнай манеры есць шмат марак аўтамабіляў, і сярод іх Альфа-займае месца.»

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    для вашага аўтамабіля, вы можаце ўзяць mpps або пеўня v2,працуе нават певень 1260, але табе не раю...
    затым вам трэба, ecm, для адкрыцця і змены файлаў ложак з інструментам
    імкнуўся паказаць культуру, запампаваўшы файл факты ад іншых, і, чытаючы розныя topic
    зменіце ваш файл і напісаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    ок, выдатна, таму паміж mpps або певень ты, што мне параіце?таксама для будучага выкарыстання не толькі на маей машыне??
    « Alfa Romeo-гэта не проста аўтамабільны завод: яго аўто, што-то больш, што аўтамабілі, пабудаваныя ў традыцыйнай манеры есць шмат марак аўтамабіляў, і сярод іх Альфа-займае месца.»

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    ну, я паміж двума вы дарадца певень v2....я выкарыстоўваю яго самога зараз не праблема........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    таксама я знаходжу ў вашых жа умоў і для пачатку я ўзяў mpps бачыў на дадзены момант кошт вышэй пеўня v2 чаму? калі адзін не выкарыстоўвае цалкам усе пачало для мяне не стаіць на варта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    савет, як першы apprecchio паспрабуйце марнаваць трохі, а затым, калі вы можаце і хочаце развівацца ў гэтай дзейнасці? вы будзеце ў будучыні рабіць інвестыцыі, калі ты будзеш ідэі-й? ясна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    так добра, роды з mpps+ecm для рэдагавання карт, дакладна?
    больш ці менш galllo колькі еўра?і mpps?
    есць рэчы, якія я знаходжу на ebay і т. д....ці ce канал бяспечней для куплі?
    замест таго, прабачце,але для ecm, як я магу гэта зрабіць???
    дзякуй

Citazione Першапачаткова Напісаў tonybiond Visualizza Messaggio
    таксама я знаходжу ў вашых жа умоў і для пачатку я ўзяў mpps бачыў на дадзены момант кошт вышэй пеўня v2 чаму? калі адзін не выкарыстоўвае цалкам усе пачало для мяне не стаіць на варта

што вы зрабілі да гэтага часу???
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-12-2013 да 20:44

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў AutoDelta82 Visualizza Messaggio
    так добра, роды з mpps+ecm для рэдагавання карт, дакладна?
    больш ці менш galllo колькі еўра?і mpps?
    есць рэчы, якія я знаходжу на ebay і т. д....ці ce канал бяспечней для куплі?
    замест таго, прабачце,але для ecm, як я магу гэта зрабіць???
    дзякуй

Прывітанне певень v2 ? значна вышэй, чым, напрыклад, mpps, так як спіс аўтамабіляў, якія пу? рабіць і на віды работ, якія вы можаце выканаць, напрыклад, bdm boot mode, jtag, etc... у дадатак да серыйным, то з mpps на некаторых аўтавытворцаў, тыпу ferarri citroen, ford c'? рызыка таго, што пасля запісу вы scodificano фарсунак у дадатак да код ключа, але певень v2 ўпэўнены, што мы не магу быць гэтыя праблемы .Кошт певень v2 і decisamnete-й? высокі dell mpps але, безумоўна, у вас есць апарат, з дапамогай якога вы можаце працаваць-й? professionalemnte і pi? ціхі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    калі вам трэба толькі для вашага аўтамабіля, атрымаць mpps,калі вы хочаце пачаць прыгода...вазьмі пеўня

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    дзякуй!!!!

дзякуй!!!! затым певень v2+ecm ?так і ок
    ?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-12-2013 да 20:41

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •