прывітанне ўсім, толькі што зарэгістраваўся на форуме. я спрабую увайсці ў свет, чып-цюнінг, спадзяюся вы паціснулі руку... загадзя дзякуй![]()
прывітанне ўсім, толькі што зарэгістраваўся на форуме. я спрабую увайсці ў свет, чып-цюнінг, спадзяюся вы паціснулі руку... загадзя дзякуй![]()
Добры дзень, Сардэчна запрашаем патэлефануеце нам пі? info пра вас, et?? дзе напісаць? што вы робіце??
Цярпенне і цнота моцных..
мне 27 гадоў, я ATD у сэрвіс BMW, і я заўседы быў гарачым апрацоўкі... асабліва прырода электронікі... я б хацела даведацца, як зразумець, як курэнне на карту экю.
я купіў mpps V13, каб пачаць і ecm titanium... што вы думаеце, гэтыя праграмы ідуць добра?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 10-12-2013 да 18:34
У mpps, не ? так надзейна, гэта залежыць ад таго, што аўтамабіля, які вы павінны зрабіць, каб пачаць разумець што-то добра
Цярпенне і цнота моцных..
вы хочаце, што вы мне параіце?
я хацеў спытаць, у ecm titanium ? можаце выдаліць сістэмы рэцыркуляцыі ог? як вы гэта робіце?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 10-12-2013 да 18:34
Прывітанне і дабро запрашаем
вы ім іду, але калі я магу бачыць, ні карты, каб убачыць, то ў ecm titanium, як яны fatte., каб паспрабаваць зразумець, як пабудаваныя адрасы
сардэчна запрашаем на форум, мы з ecm ? можна зняць клапан egr, але вы павінны ведаць, крывая, што кантралюе, а не проста чытаць вашу карту ў аўтамабілі, калі вы не можаце ці вы не ведаеце, вы можаце разлічваць на сэрвіс онлайн-форуму.
Прывітанне і дабро запрашаем, mpps ? добры інструмент, але як і ўсе інструменты ідуць добра, на некаторых ecu і дрэнна на іншых,? з чаго пачаць ? дастаткова.
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны