Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: Добры вечар

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33

Добры вечар

Вечар усім, я ўяўляю,Крысціян, а ? некаторы час я прытрымліваюся за гэты форум, гледачу не занадта цікава.
    Праца ў прадстаўніцтве Mercedes у правінцыі Месіна, як тэхнічнай дыягностыцы аўтамабіляў, V. I і Smart,цяпер у свеце машыны я павінен быць цікавасць, каб прымусіць ўбачыў, што мой**** я прапанаваў падумаць аб прадастаўленні дадзенай паслугі, што нашых кліентаў патрабуюць усе больш і больш? часта,скажам, для карты, я заўседы звяртаюся да майго сябру, які цяпер супрацоўнічае з намі,можа быць ? таму я ніколі не ўнікаў, гаворка аб канкрэтных.
    Што сказаць?я спадзяюся, што паступова ўдасца зразумець розныя пункты гледжання метадалогіі, інструменты, каштоўнасці і ўсе тое, што патрэбна, каб зрабіць добрую працу,і я прашу вас, што вялікае цярпенне са мной!дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне і дабро запрашаем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    прывітанне і дабро запрашаем у нас

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Палерма
    Паведамленні
    138
    І сардэчна.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    benarrivato,калі вы хочаце даведацца больш, каб пачаць рухацца незалежна ад вашага сябра звязацца з намі па ***** мы любы варыянт] вашыя запыты.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    сардэчна запрашаем AutoDelta82 ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    добры дзень і дабро запрашаем cristian.
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    cristian вы сардэчна рэкамендую мець столькі запалу на гэтую працу, таму што ез шмат вучыцца...але не так жорстка!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў AutoDelta82 Visualizza Messaggio
    Вечар усім, я ўяўляю,Крысціян, а ? некаторы час я прытрымліваюся за гэты форум, гледачу не занадта цікава.
    Праца ў прадстаўніцтве Mercedes у правінцыі Месіна, як тэхнічнай дыягностыцы аўтамабіляў, V. I і Smart,цяпер у свеце машыны я павінен быць цікавасць, каб прымусіць ўбачыў, што мой**** я прапанаваў падумаць аб прадастаўленні дадзенай паслугі, што нашых кліентаў патрабуюць усе больш і больш? часта,скажам, для карты, я заўседы звяртаюся да майго сябру, які цяпер супрацоўнічае з намі,можа быць ? таму я ніколі не ўнікаў, гаворка аб канкрэтных.
    Што сказаць?я спадзяюся, што паступова ўдасца зразумець розныя пункты гледжання метадалогіі, інструменты, каштоўнасці і ўсе тое, што патрэбна, каб зрабіць добрую працу,і я прашу вас, што вялікае цярпенне са мной!дзякуй
    Што такое заяц? Трус Abarth

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Паведамленні
    33
    Дзякуй, вы вельмі ласкавы,я спадзяюся быць досыць добры, каб пачаць рана ці позна....я проста павінен бачыць, што яны хочуць рабіць у дылерскіх.....

Пытанні, пытанні,савет, дзе-то пачынаць у гэтым свеце?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 08-12-2013 да 14:57

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Сардэчна Запрашаем Cristian. Нават я новы.Па-мойму ,пошукавік ? ваш лепшы сябар х пачатку.Затым, калі вам трэба што-нешта канкрэтнае, спытаеце ;-)

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •