-
iveco daily 35c18
Прывітанне ўсім у мяне праблема з двума iveco daily 35 c 18 памылка dtc 134 і 199 cio? падчас запаволення клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог не закрываецца, я хацеў бы ведаць, калі ? здаралася, хто-то, прыкладаю файлы памылакiveco.rar
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
пераканайцеся, што вы не нейкі рукаў парушаная, у адваротным выпадку паспрабуйце выключыць яе з-карту
-
ўтулкі ў норме, я замяніў рэгулятар патоку паветра і dibbimetro але нічога, усе тая ж праблема
-
калі ласка, праверце датчык ціску, верагодна, не вельмі добра працуе
-
-
Прывітанне, што дыягназ вы выкарыстоўваеце? Па досведзе магу табе сказаць, што могуць быць праведзены забітыя egr, паспрабуйце зняць пдв і датчык ціску на впускном калектары, кантралюе, што яны не брудныя, чаму? легка забітыя ўсе праходы ў галоўку блока цыліндраў.
-
Прывітанне Джарэд выкарыстання дыягностыкі, так і арыгінальныя iveco, што бош чыста ўсе, нават з прамым выхадам на iveco далі дакладны адказ, памылка
не падсвятляецца заўседы, напрыклад, за месяц нічога не кажа, а потым памылкі зноў і зноў.
-
Для выпадку, калі праблема сыходзіць пасля, што дождж?чаму? памылка 199 на ўвазе, мне здаецца, што "нізкі ціск наддува" , старыя клапаны электра ад vgt яны filtrino, што калі вы прыязны персанал даваў такога роду праблемы
-
У адваротным выпадку, вы можаце зрабіць іншы тэст: пасля вакуумнага помпы c'? T дзе ў трубцы вакуум, які кіруе як электра клапан рэцыркуляцыі ог, што ў гэтым жыцці, passaci свердзел 2,5 мм, каб павялічыць яго, я прапаную перавярнуць яго з дапамогай абцугоў, а не з дрылем у адваротным выпадку вы рызыкуеце перайсці на другі бок �.
-
Прабачце, у папярэднім пасце тэлефон напісаў мне "жыцьце", я меў на ўвазе "vgt"
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума