прывітанне у мяне праблема, я не магу запусціць гэты фургон, пракляты я ўжо спрабаваў з immo універсальны decoding 3.2, але для гэтага ecu c'? толькі часткова і не працуе, хто-то пу? мне??????комба 3324c359.zipкомба 3324c359.zip
прывітанне у мяне праблема, я не магу запусціць гэты фургон, пракляты я ўжо спрабаваў з immo універсальны decoding 3.2, але для гэтага ecu c'? толькі часткова і не працуе, хто-то пу? мне??????комба 3324c359.zipкомба 3324c359.zip
Як правіла, на opel ? цяжка зрабіць scodifica за ўсе, што працуе ўвесь час, а ? таксама ў вашым выпадку, я думаю,.....
не ? магчыма, тая за ўсе на гэта кіраванне і аднойчы зрабіў частковае або riverginatura не пачынаецца аўтаматычна, як fiat вам трэба зрабіць выраўноўванне з opcom-ці tech2 з pin code аўтамабіля
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але з частковай варта пачынаць правільна? таму, калі, то зняцце транспондеров не павінна-й? есць праблемы ў частцы кантрольная лямпа на прыборнай панэлі.
праблема ? што, не частка нават з частковай.......
няма з частковай неабходна выраўнаваць усе запраграмаваць рухавіком ecu, bsi панэлі прыбораў, иммобилайзер вярнуць ключы, у той puinto часткі з частковым
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
тады я паслаў opel бачылі, што не больш? з-за ключа знішчана, калі не c'? увогуле, не partir? ніколі......
Хлопцы, Прабачце за ўварванне..
Гаворачы аб CarPass..Але не вось так estrapolarlo код?
Gioe няма спосабу, каб знайсці яго ў ECU, ці, магчыма, з розных блокаў кіравання тыпу Immobilizzer або BMC?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Problem ? што зламаў ключ, вуліца pi? проста ? зрабіць новы ключ.