Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 52

Абмеркаванне: Mpps v5 edc16u31 заблакаваны

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535

Mpps v5 edc16u31 заблакаваны

Сення ў мяне была праблема з mpps v5. Audi a3 edc16u31, вы ? заблакаваны на 7% у пісьмовай форме, з паведамленнем, што ен казаў, адправіць часопіс. Я націскаю ок і я забіў 0 вольт, памылка 84 на ніжняй справа. Scollego usb і ricollego і цяпер ідзе. ? не вызначае ecu, а не c'? так, каб нічога. Амаль здаўся я выключаю карціна, ўключаю, вентылятары уключаны, для? вызначае ecu. Пасля некалькіх спроб мне ўдалося запісаць файл на врі ў recovery і аўтамабіль ? гульні. Які пу? быць прычынай як вы думаеце? Я ўжо? напісаў некалькі vag edc16 без праблем, але гэта прымусіла мяне dannare...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Аўтамабіль быў пад напругай? Можа быць qualkevsvalzo напружання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Было харчаванне з батарэі, я даваў на 12.2 v. Затым, каб пераканацца, што я падлучаны іншы аўтамабіль гарыць і я чытала, 13 ст., І пасля пары няўдалых спроб, я зрабіў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Было харчаванне з батарэі, я даваў на 12.2 v. Затым, каб пераканацца, што я падлучаны іншы аўтамабіль гарыць і я чытала, 13 ст., І пасля пары няўдалых спроб, я зрабіў.
    Не можа быць, што і футбольны вентылятар язды на матацыкле?
    і так да б падзенне напругі ў пісьмовай форме?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Ніколі ў злучаныя блок харчавання... ? нават бустер.. Занадта шмат перашкод.. Л mpps ? могуць пісаць нават напружанне адносна нізасць максімум злучае батарэю паралельна . Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў oakley1 Visualizza Messaggio
    Ніколі ў злучаныя блок харчавання... ? нават бустер.. Занадта шмат перашкод.. Л mpps ? могуць пісаць нават напружанне адносна нізасць максімум злучае батарэю паралельна . Прывітанне
    Я не думаю, што праблема. І ў любым выпадку ? зарадная прылада для электронных.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    C выходзіць.... Таксама некаторыя паскаральнікі, электронныя, але ніколі не стабілізаваныя al100% як пу? быць акумулятар... Як вы кажаце, што няма ? то праблемы... Я не хацеў бы выключыць.. Лічачы нават той факт, што ты змог вярнуцца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў oakley1 Visualizza Messaggio
    C выходзіць.... Таксама некаторыя паскаральнікі, электронныя, але ніколі не стабілізаваныя al100% як пу? быць акумулятар... Як вы кажаце, што няма ? то праблемы... Я не хацеў бы выключыць.. Лічачы нават той факт, што ты змог вярнуцца.
    Для мяне, ці не ? што праблема, у мяне напісана некалькі заўседы з зарадная прылада прыкладаецца, і нуль праблем.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    калі вы ўжо 0 вольт пу? быць праблема з кабелем, магчыма ў дрэнным стане, або impallo mpps

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    калі вы ўжо 0 вольт пу? быць праблема з кабелем, магчыма ў дрэнным стане, або impallo mpps
    Гэта тое, што я думаў таксама. Дзіўна, што пасля блока мне не даваў-й? напружанне. Я павінен быў адключыць і зноў падключыць usb і затым яго выкупіў. Я б не хацеў гэта праблема кабеля або кампутара. На мінулым тыдні я напісаў заўседы VAG EDC16 без якіх-небудзь праблем..... Цяпер я аднавіў кампутар з дапамогай пункту аднаўлення на некалькі дзен назад......

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •