Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99

я разглядаю, каб купіць k-tag клон , які ?

як вынікае з назвы я бачу на многіх сайтах, k-tag , бачыць іх яны ўсе аднолькавыя ці крыху адрозніваюцца , некаторыя з іх з кейсам нашмат больш? суседзі ўсе арыгінальныя і стаяць на p? pi? па параўнанні з іншымі, якія спакаваныя ў кардонныя скрынкі і k-tag, здаецца, толькі два святлодыеда ...
    мне было цікава, калі ў вас есць савет для прызнае што ? лепш нават, калі прыйшлі ? заўседы адно і тое ж .

Дзякуй !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    61
    няма вопыту, выбачайце, я хацеў узяць, але, як вы сказалі, ce будзьце асцярожныя, што вы compra. калі вы зможаце знайсці нешта добрае і надзейнае, адчуць, што мы, я думаю, трохі'

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    давайце паглядзім, калі хто-то ад дапамогі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    чаму? вы не дзейнічала на абслугоўванне, продаж, форум вам у дапамогу і правераных матэрыялаў, звяжыцеся з адмін, і вы ўбачыце, што ен цябе ведае, каб напэўна........

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    цру рэстаран пры гатэлі-я ўзяў kess, у форуме і ідзе ад бога, калі вам трэба, k tag звяжыцеся з адмін змогуць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    12
    вы можаце мне сказаць, навошта табе k-tag ?
    на маю думку ? надзвычай бескарысна, чаму? есць яшчэ праграмісты ( я, напрыклад, у мяне певень, v2 ), якія робяць усе, што есць? вам трэба, і я скажу вам, што робяць усе, усе, усе.
    вы не маеце якіх-небудзь абмежаванняў.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciroecla Visualizza Messaggio
    на маю думку ? надзвычай бескарысна, чаму? есць яшчэ праграмісты ( я, напрыклад, у мяне певень, v2 ), якія робяць усе, што есць? вам трэба, і я кажу вам, што яны робяць усе, усе, усе.
    вы не маеце якіх-небудзь абмежаванняў
    .
    мой певень v53 я спрабаваў паставіць яго ў печ, але не было добра..... акрамя жартаў л я спрабаваў, як узяў на delphi dcm3.7ap ў j-tag, але не хоча ведаць яго прачытаць .... я думала, што k-tag быў вышэй (я заўседы кажу пра cloe )

каб адказаць таксама і для іншых я не ведаў, што форум, які ажыццяўляе продаж гэтых strumennti ... ці бачыў, што з'? крама на форуме, але я думаю, зачынена ці бох .... дайце мне ведаць, спасылкі і даю гранічна., дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    12
    я кажу пеўня v2 v53 на врі і не клон.
    гэта delphi я чытаў у jtag без якіх-небудзь праблем.
    дазвольце мне ведаць,

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    мой певень v53 я спрабаваў паставіць яго ў печ, але не было добра..... акрамя жартаў л я спрабаваў, як узяў на delphi dcm3.7ap ў j-tag, але не хоча ведаць яго прачытаць .... я думала, што k-tag быў вышэй (я заўседы кажу пра cloe )

каб адказаць таксама і для іншых я не ведаў, што форум, які ажыццяўляе продаж гэтых strumennti ... ці бачыў, што з'? крама на форуме, але я думаю, зачынена ці бох .... дайце мне ведаць, спасылкі і даю гранічна., дзякуй
    калі вам патрэбна інфармацыя, звяжыцеся з намі ў наш ***** афіцыйны, як у маей подпісы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciroecla Visualizza Messaggio
    на маю думку ? надзвычай бескарысна, чаму? есць яшчэ праграмісты ( я, напрыклад, у мяне певень, v2 ), якія робяць усе, што есць? вам трэба, і я скажу вам, што робяць усе, усе, усе.
    вы не маеце якіх-небудзь абмежаванняў.
    калі я правільна зразумеў, певень не праграма denso....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •