Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54

погляд карту альфа 159 110kw ступеністая

Прывітанне ўсім я хацеў бы мець свае меркаванне на гэтую карту, таму што ў 5? і 6? мае некаторыя праблемы, то падымаецца хутка, а затым спыняецца раптам..., па меншай меры, у гэтым ? тое, што скардзіцца мой сябар. і быў выдалены fap і закрыцця egr
    я прыкладаю файлы...
    дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-11-2013 да 18:57

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў barrags Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім я хацеў бы мець свае меркаванне на гэтую карту, таму што ў 5? і 6? мае некаторыя праблемы, то падымаецца хутка, а затым спыняецца раптам..., па меншай меры, у гэтым ? тое, што скардзіцца мой сябар. і быў выдалены fap і закрыцця egr
    я прыкладаю файлы...
    дзякуй 159.rar
    Прывітанне barrags слухай, я зірнуў на карту і, па мне, час ўпырску, карэкцыі, чаму? пачынаюцца ў 300 бар занадта нізкім, так, як на схеме, то ў вас турба падоўжаны на 8%, не дакранаючыся абмежавальніка,чаму? вы не закранулі чыгуначных і яго relarivo абмежавальнік? Valcola egr не ? цалкам закрыты, я не разумею, як вы зрабілі, каб закрыць яе пара, магчыма, вы можаце паспрабаваць паўтарыць трохі лепш кіравання крокам паказана..................Фаза ўпырску, прыведзены арыгінальныя, чаму? па-мойму, ты пакуль яшчэ не дасведчаны, ці я памыляюся? Без? што вы offendi..................Я спрабую даць вам адзін савет і ацэнку ў адпаведнасці з маей оптыкай :-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    *infinityecu ўпэўнены, што не я раблю, вы можаце мне нават абражаць, таму што яны не для гэтай кошту . я тут, я толькі даведацца. а калі я зрабіў я, але і мой сябар. я спрабую зразумець што-тое, каб заняць рукі, я, толькі што, не ? легка ведаць, як чытаць карту і інтэрпрэтаваць яе. у сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, я зрабіў іх я з раз. у якасці праграмы выкарыстоўваю пеўнік, але я не ведаю, калі гэта добра для аналізу карты. часам я проста з гэтай праграмай зрабіць копію і ўставіць, калі я тыя ж нумару hw і sw.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    час barrags часткі moddare 300 бар і 8 мм3 дызель.....
    я б сказаў, p? занадта рана...потым, аднак, калі вы не закране rail не ў тым сэнсе, moddare час пасля 1600 бар..
    педаль патрабаваць каля 430 нм, так жа як і ў лім пара, але не перайсці, паглядзіце, што ў карце нм>iq, каб мець, што пара служаць 97mm3 дызель...ты ў наш час вы "зашчапка" 88mm3 больш або менш...тое, што пара не c'? ты..
    турба мне не падабаецца, нічога не зрабілі гэта такім чынам, і, як кажа infinityecu не дакрануўся да яго абмежавальнікі на самай справе вы амаль 1,6 бар press turbo, але лім усе на врі ў 1,5....не вы d? няспраўнасці ў турба??
    праблема, што "сцены" у 5? і 6? і прыпісаць, хутчэй за ўсе, для дасягнення...даруй врі і доказы...
    я хацеў бы спытаць, якія гэтыя моды з драйвера..тыпу 1C1FAE і 1C7C98...
    у астатнім то сказаў infinityecu....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    выбачайце, я меў на ўвазе, winmap

на самай справе я зразумеў, што сані злегку муфты. для таго, набірае абароты, а затым апускаецца, каб падняцца паступова...

як прыходжу дадому, бачу ўсталяваць winols(я яго дзе-то), і я спрабую я змен, так што, магчыма, я пазнаю што-то. *манро я не магу сказаць табе гэтых адрасоў, таму што я не зрабіў гэта сам, але хацеў бы паглыбіць personalemte...пасля таго, як я адпраўлю тое, што зроблена мной...што я зрабіў ? толькі dpf і egr праз раз.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-11-2013 да 13:19

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    *infinityecu ўпэўнены, што не я раблю, вы можаце мне нават абражаць, таму што яны не для гэтай кошту . я тут, я толькі даведацца. а калі я зрабіў я, але і мой сябар. я спрабую зразумець што-тое, каб заняць рукі, я, толькі што, не ? легка ведаць, як чытаць карту і інтэрпрэтаваць яе. у сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, я зрабіў іх я з раз. у якасці праграмы выкарыстоўваю пеўнік, але я не ведаю, калі гэта добра для аналізу карты. часам я проста з гэтай праграмай зрабіць копію і ўставіць, калі я тыя ж нумару hw і sw.
    шчыра ce што-то, што не вернецца, што я магу прасіць, што вы іх ложка файлы, то няма абсалютна след egroff і dpf off, файлы, за выключэннем некалькіх змяненняў, яны egr і fap актыўных.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    файл мне зрабіў мой сябар, я...я толькі зрабіць сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf з раз. я думаў, што, па меншай меры, два апошніх былі зробленыя прыстойна. ? лепш ecusafev2

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    файл мне зрабіў мой сябар, я...я толькі зрабіць сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf з раз. я думаў, што, па меншай меры, два апошніх былі зробленыя прыстойна. ? лепш ecusafev2
    egr і fap не былі кранутыя, што вы чыталі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Купіць galletto v2, калі gi? не c'? ты і пачынае рабіць вопыт, ты сам убачыш, што час ад часу што-то пачнеце інтэрпрэтаваць нават ты ;-)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Прывітанне barrags слухай, я зірнуў на карту і, па мне, час ўпырску, карэкцыі, чаму? пачынаюцца ў 300 бар занадта нізкім, так, як на схеме, то ў вас турба падоўжаны на 8%, не дакранаючыся абмежавальніка,чаму? вы не закранулі чыгуначных і яго relarivo абмежавальнік? Valcola egr не ? цалкам закрыты, я не разумею, як вы зрабілі, каб закрыць яе пара, магчыма, вы можаце паспрабаваць паўтарыць трохі лепш кіравання крокам паказана..................Фаза ўпырску, прыведзены арыгінальныя, чаму? па-мойму, ты пакуль яшчэ не дасведчаны, ці я памыляюся? Без? што вы offendi..................Я спрабую даць вам адзін савет і ацэнку ў адпаведнасці з маей оптыкай :-)

я хацеў бы ведаць, як вы зрабілі, каб праверыць, ці фамільныя ўкладанні ўбачыў, што вы не патрабаванні,ваш адказ павінен быць пераканаўчым, таму што есць 2 рэчы, ці вы мяне пераканаеце сябе добра, ці я вымушаны вітаць вас і barrags або толькі сябе, ці толькі яго паглядзім
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •