Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203

раптоўнага адключэння alfa 156 1.9 JTD 115cv

дарагія сябры,
    учора ўвечары, мой малады 156 з 180 000 Км, я зрабіў адзін трук, мала прыемна.
    У сярэдзіне карусель, вы ? сілы ўдар. Пасля 2 спробаў запуску, вы ? гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка, і ? зламаны, затым згасае зноў праз 500 метраў на наступным скрыжаванні.
    Зламаны, я зрабіў восемдзесят Км, каб прымусіць мяне вярнуцца дадому без істэрыкі.
    У дыягностыцы multiecuscan паказала 2 памылкі:
    P1671 - Fuel pressure regulator;
    P0191 - Дызель pressure control.

Мой сябар-механік сказаў мне, што, ? замяніць помпа, пагружаны ў бак, так? няспраўнасць датчыка ў ім (P1671), прывядзе да другой памылцы.

Для каго-то ? gi? поспех?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Глядзіце ў мяне іншы аўтамабіль, але вам я магу сказаць, што адключэнняў imrovvisi могуць спакойна залежаць ад рэгулятара ціску, што не v

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio
    Глядзіце ў мяне іншы аўтамабіль, але вам я магу сказаць, што адключэнняў imrovvisi могуць спакойна залежаць ад рэгулятара ціску, што не v?.
    дзякуй за хуткі адказ, але гэты рэгулятар ? неад'емнай часткай помпы, пагружанага ў serbatorio, або знаходзіцца на флейта Rail?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    я б парэкамендаваў вам зняць помпа дызель і праверыць рыбалкі, калі засмечаны ачысціць яго, помпа не пагружаны c'? няма датчыка, часткі з бака, калі ласка, праверце, ці есць прымешкі?, затым на фільтр і на помпа высокага ціску, адключае рэгулятар і чысціце яго, калі брудны.. кантралюецца ціск з дапамогай манометра, загорнутыя праблема заключаецца ў бруду дызель
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    ок, з гэтым справіцца? як вы прапанавалі.
    Цалкам верагодна, што ен зрабіў дызель бруду. Здарылася нават мая жонка некалькі гадоў таму з пункту старога тыпу. Ен быў выключаны і не хацеў-й? дзяліць. Помпа для дызельнага паліва ў баку быў поўны парафін!!! І было досыць яго прачысціць ? туды добра.
    Але рэгулятар ціску дызельнага паліва ? тое, што знаходзіцца на флейта rail, толькі пад датчык turbo?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    рэгулятар ціску DRV знаходзіцца усталяваны на помпе высокага ціску з дапамогай двух вінтоў torx, то на рэйку або флейта ? датчык ціску дызельнага паліва
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    а Backgroop!рэгулятар можна праверыць яго працаздольнасць з дапамогай fes/mes,але я сумняваюся, як ен, злачынец!калі ласка, праверце з дапамогай манометра ціск нізкая,трэба мець, па меншай меры, 3bar,калі я не памыляюся!дзе-дасведчаны карыстальнік пу? пацвердзіць і/або выправіць?дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    я ўжо? зрабіў усе тэсты з multiecuscan, і ўсе яны далі мне станоўчы вынік!
    Заўтра збіраюся аднавіць помпа нізкага ціску, а затым я дам вам ведаць.
    Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Калі ласка, праверце спачатку з дапамогай манометра! Чаму? рызыкаваць, марнаваць грошы дарма! !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Часам бывае так, што цыліндр рэгулятар ціску завісае. Спроба не катаванне, і нічога не варта праверыць.
    Вам варта звярнуцца з дыягназам ўключыць і праверыць адкрыцце ў % рэгулятара.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •