Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24

Абмеркаванне: P0204 peugeot 206 gti

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266

P0204 peugeot 206 gti

Добрай раніцы, гэта дзе-то месяц, кожныя некалькі дзен я л няспраўнасці забруджвання навакольнага асяроддзя і рухавіка, які ідзе з трыма цыліндрамі. Аўтамабіль Peugeot 206 gti 2.0 100kw 2003 года. На дыягностыку сыходзіць p0204 ", ланцуг фарсункі, няспраўнасць". Я праверыў-супраціў у ом кожнага інжэктара, і ўсе яны былі роўныя, я хацеў паспрабаваць прысадку для іх ачысткі, але я некалькі скептычна, і, перш чым спыніцца, каб даць фарсунак на pompista, хацеў вам заўважыць, што: кожны раз, калі ен робіць гэты недахоп, я лічу, электрычнай часткі dell фарсункі 4, што ******** аказваецца, недалека ад размеркавання, напоўненым алеем, і я проста сцерці ўсе і зноўку падлучыце раз'ем, каб прыбраць дэфект. Але я не растлумачу, як я магу праверыць, дзе паступлення нафты і якія доказы я магу зрабіць. Дзякуй усім.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Звычайна 4-га цыліндру павінны быць больш далека ад размеркаванне,паспрабуйце, напрыклад, змяніць размяшчэнне фарсунак і праверкі, калі памылка заўседы на адным цыліндры або няма...часам мне здаралася таксама, што асечка, якія паступаюць з-за дэфекту шпулькі дала ў дыягностыцы памылак па фарсунак...так што калі ў вас шпулькі асобныя інвертаваць нават тыя, замест адной 4-х выхадаў на вочка, аднак, у сувязі.прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Раздымы arrivabo праведнікаў, праведнікаў, то нічога не разварот, а шпулька адна і змянілася мала. У любым выпадку, я лічу, dell алею ў раздымах, гэта тое, што я не разумею.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Трэба звярнуць толькі фарсункі і nn праводкі. X ш нафту будуць нейкія пракладкі працякае алей, у вас есць іншыя сляды алею ў рухавіку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Няма іншай дарожкі, каб звярнуць фарсунак я чакаў, таму што я думаю, што будуць вельмі цяжкія, як раз у мяне есць час, я спрабую.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    амін, вы вырашылі праблему інжэктара?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Яшчэ няма, таму што ў мяне не было часу, каб трымаць аўтамабіль спыняецца. Але калі выцерці сурвэткай, машына ідэальна падыходзіць. Толькі, што я не разумею, як фарсункі пэцкаюцца іх у электрычнай часткі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Добры дзень, Амін, я, я не маю на ўвазе, як гатовы праводкі на гэты аўтамабіль (праца на грузавіках), але я магу вам сказаць, глядзець праводку ў цэлым, калі які-то датчык мае справу з часткамі алею і яго праводкі-гэта частка агульнага з тым, інжэктара таксама можа прыйсці адтуль, мяне гэта здарылася з датчыкам тэмпературы вады, які праз драты прыносіў кропелькі вады на грэбень блока кіравання, і яшчэ, што праводка фарсунак, якое дае алей заўседы на грэбень, блок кіравання (але ў апошнім выпадку паляць правадоў фарсунак уваходзіў у вечка штурхачоў і каромыслаў)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Гэта я часта на defender, але на маей я лічу, што ўсе зусім сухі, у тым ліку і раз'ем, у той час як электрычная частка мокрая. Я зраблю так, каб памяняць месцамі дзве фарсункі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Вось, для абнаўлення. Я збіраўся зняць флейта і фарсункі, калі я зразумеў, што электрычная частка абмываецца на ўсе фарсункі! Горш за той, які прымушае мяне выйсці l памылка ў дыягностыцы, а таксама іншыя не жарт. Гэта робіць мяне схадзіць з розуму, цяпер, калі вытираю ўсяго пара d гадзін і зноў усе мокрыя, і, вынікаючы праводкі, мне здаецца, усе суха. Дзе, чорт вазьмі, пэцкаюцца?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •