хлопцы qualcunio вас ласкава можа падаць у мод/maplist для гэтага ecu з дапамогай гэтага файла??
http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1357417663
Загадзя дзякуй усім....
хлопцы qualcunio вас ласкава можа падаць у мод/maplist для гэтага ecu з дапамогай гэтага файла??
http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1357417663
Загадзя дзякуй усім....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ніхто??я кірую сваім уласным??
ціта знайсці некалькі рэчаў, на гэтым ecu, адзіны савет, які я магу даць вам " на леце", не чапаць карты педаль, паведамляе кіроўца... таму што не тыя
і калі кране, вы ўбачыце аўтамабіль паліць, як камін... і потым зразумець, дзе-карту зша з многіх сумежных... таму што на некаторых картах абмежавальнікі аднаго руху, дакранаючыся...
прывітанне pinotec....я амаль страціў надзею....? я павінен сказаць, што я не зусім разумею, што вы хочаце сказаць мне,....прабачце....
калі не памыляюся, тытан на гэтай edc15 мяне не шмат матэрыялу, каб пачаць шляхам дасягненняў,то я хацеў бы мець мод для таго, каб знайсці розныя асобнымі бітамі для rail,turbo,etc больш у вас есць розныя абмежавальнікі дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы, а іншы ў p? рэчы...
я яшчэ мод..вам damos,
тое, што я меў на ўвазе ў папярэднім пасце не прымаць пад увагу карты ўзбагачэння ў адпаведнасці tita,таму што не тыя
але яны, па адрасе 053080
і тады я сказаў, што вы павінны зразумець, у якой частцы карты чытае ecu (codeblock) ,таму што ў розных сумежных напрыклад, мяняюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту аднаго руху
es адрас 02EA16 і тэхнікі 05EA16... калі вы не ведаеце, якую карту з 2 выкарыстоўваецца ,вы не ведаеце, калі на самай справе, калі вы абмяжоўваеце то абмежавальнік або іншы.
спадзяюся, цяпер вам я патлумачыў у зразумелай форме.
ах.. я забыўся...
ты ў загаловак паста аб edc16c31
але потым вы паставілі спасылку edc15c6
дзе памылка ?у назве ці ў файле ?
у назве хвоі.....мне спатрэбіцца map list ў edc15c6.......
.......да....![]()
128 наведванняў і ніякай дапамогі акрамя добрай pinotec.....
хлопцы, калі я файл hex або damos я не ў тый час зноў усе zebedei....
р? супрацоўніцтва s?....
прывітанне манро, я не зразумеў, што вам трэба(я не магу бачыць файлы) адрасы карты?