Прывітанне, хлопцы, ford аб'ект мае FAP або няма ? калі ен ? сапраўды дзіўна, чаму? здаецца, звычайны каталізатар. Прыкладаю файл ori
Дзякуй![]()
Прывітанне, хлопцы, ford аб'ект мае FAP або няма ? калі ен ? сапраўды дзіўна, чаму? здаецца, звычайны каталізатар. Прыкладаю файл ori
Дзякуй![]()
чытайце на пашпарт....
калі збірае fap павінна быць напісана: "аўтамабіль абсталяваны прыладай прадухілення забруджвання"
толькі з файлаў, і яшчэ, раз вы не можаце зразумець.....
па крайняй меры, што тычыцца мяне....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ок, сення мне з гэтым справіцца? даць кніжку. уладальнік аўтамабіля кажа, што ен фільтр, але, па мне, не, чаму? не c'? нават бак для cerina, а затым фільтр павінен быць тыпу картрыджа, тое, што гэта форд ? блок фіксаваны, сярэдніх памераў, без датчыкаў n? труб, таму я мяркую, што гэта проста каталізатар.
vabb?, я бачу, калі c'? кніжку ў машыне, і я дам вам ведаць
Калі c'? павінны быць размешчаны, як брава 1.6 ў пярэдняй часткі рухавіка з датчыкамі, ва ўсякім выпадку, калі не c'? у cerina на задняй баку ? знак.
калі есць fap або няма, вы можаце? убачыць з файла. прабачце, я не oiterti дапамагчы, але я не магу спампаваць файл.
Класічны камутатар ? gi? 0, такім чынам, раблю выснову, што ? без fap.
Калі не будзе пасля 2010 года, дзе выкарыстоўваюць сістэмы з дапамогай ін'екцый дызель, і не ў cerina, і файл ? адрозніваецца.
таксама ў версіі 2010 c'? swith ідэнтычныя, але знаходзіцца з іншага боку.
прывітанне, трэба выдаліць таксама вырабіць, то гэта залежыць, калі ў вас датчыкі пайшлі вам выдаліць нават dtc
Толькі мяне не здарыцца, я бачу, дзякуй за інфо