Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    6

Меркаванне "пасмяротна" на куплю VAS 5054A

Прывітанне,
    перш чым знайсці гэта месца цудоўны, я шукаў і шукаў на розных форумах, італьянскіх і замежных, звязаных з утрыманнем пола bky 1.4 16v.
    Я працую, калі я магу рамонтаў абсталявання на ноўтбукі і стацыянарныя (у рэальнасці? скончыў у закон) - я люблю займацца ўсе рамонты з мяне, затым на аснове вопыту, якія ўзнікаюць я купіў р? у цемры гэты прадукт з кітая: VAS 5054A якога прыкладаю фота, каб пазбегнуць рэкламы? прадаўцу. Мяркуючы, што я яшчэ не атрымаў і лічу, спатрэбілася па меншай меры яшчэ 2 тыдні, я хацеў бы мець нейкі свой погляд на прадукт, калі вы ведаеце, і на яго альных магчымасцяў і пашырэнняў?. Я зрабіў гэта глупства? Можа tornarmi карысна для перапрызначэння або можа? толькі рабіць інтэрвенцыі на другасныя, дыягностыка, ключы, падушка бяспекі etc...?
    0.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Нічога rimappature з гэтым. Толькі дыягностыка групы VAG.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    6
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Нічога rimappature з гэтым. Толькі дыягностыка групы VAG.
    Вы прапануеце прадукт, каб пачаць? Ці якія-небудзь кіраўніцтва чытаць для мяне ідэя на розныя прадукты? Я orienterei нават на ужываны ўзяць тут на рынак m лепш, калі існуе прадукт, які твар, як дыягностыкі, так і перапрызначэння. Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Дыягностыка і перапрызначэньне 2 зусім розныя рэчы. Інструмент, які робіць абодва, што я ведаю, не існуе.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    калі вам трэба абсталяванне, вы можаце звязацца з намі па ***** як у маей подпісы, і мы будзем рады зарыентавацца ў адпаведнасці з вашымі патрэбамі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •