Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 72

Абмеркаванне: Інфармацыя аб DPF

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63

Інфармацыя аб DPF

Усім прывітанне
    хацеў бы даведацца, як deffapare ,Пачала гаварыць, што ў мяне есць MPPS v5 пазычыў адзін ,чытаючы на форумах, я зразумеў, што не ? легка ,накіроўвалыя не існуе,вы не можаце? даведацца яго адразу? цікава, як я магу даведацца, у спакоі?
    Ах, тады я зразумеў, што многія ecu вы павінны адкрыць, каб прымусіць flash, чаму? гэтыя sf, якія дзейнічаюць праз паслядоўны порт не чытаюць усе ,што c'? спіс машыны, якія можна deffapare у паслядоўны?

Ад матфея

Дзякуй усім за дапамогу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў MOT Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне
    хацеў бы даведацца, як deffapare ,Пачала гаварыць, што ў мяне есць MPPS v5 пазычыў адзін ,чытаючы на форумах, я зразумеў, што не ? легка ,накіроўвалыя не існуе,вы не можаце? даведацца яго адразу? цікава, як я магу даведацца, у спакоі?
    Ах, тады я зразумеў, што многія ecu вы павінны адкрыць, каб прымусіць flash, чаму? гэтыя sf, якія дзейнічаюць праз паслядоўны порт не чытаюць усе ,што c'? спіс машыны, якія можна deffapare у паслядоўны?

Ад матфея

Дзякуй усім за дапамогу
    Спачатку мы павінны сказаць, што эбу трэба зрабіць...... на які аўтамабіль і якога года, калі вы можаце чытаць лічбы на эбу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Defappare файл ўсе роўна не ? тое, што вы даведаецеся ў 2 ночы... гэта патрабуе вельмі глыбокіх ведаў з логікі, з якой працуюць блокі кіравання, і не заўседы c'? метад вельмі дакладны, з якой паступаюць...
    Тое, што я адчуваю сябе парэкамендаваць ? набыць іх defap.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Defappare файл ўсе роўна не ? тое, што вы даведаецеся ў 2 ночы... гэта патрабуе вельмі глыбокіх ведаў з логікі, з якой працуюць блокі кіравання, і не заўседы c'? метад вельмі дакладны, з якой паступаюць...
    Тое, што я адчуваю сябе парэкамендаваць ? набыць іх defap.
    Што такое DEFAP?

Я маю на ўвазе, напрыклад, я ведаю, што з гэтым HD я магу расшыфраваць EDC16(еўра-4, 1.9), але я цікава, калі акрамя гэтых машын есць? яны былі іншымі

дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Што такое DEFAP?

Я маю на ўвазе, напрыклад, я ведаю, што з гэтым HD я магу расшыфраваць EDC16(еўра-4, 1.9), але я цікава, калі акрамя гэтых машын есць? яны былі іншымі

дзякуй
    Defap азначае выдаліць FAP (сажевый фільтр), ад аўтамабіляў, вы можаце як фізічна, так і шляхам змены параметраў эбу і вырабіць розныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Што такое DEFAP?

дзякуй
    Так, з mpps v5, акрамя некаторых edc16 вы можаце таксама чытаць і пісаць іншыя ecu..вядома не ўсе!
    У пачатку вы павінны прымусіць вас змяніць вашыя файлы ад тых, хто мае вопыт, калі вы не хочаце купіць сабе добрыя праграмы, якія апрацоўваюць файл, тып *******.
    Але калі 4000 еўра інвестыцый, вы, здаецца, занадта шмат лепшае, што вы зробіце зрабіць файлы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    Так, з mpps v5, акрамя некаторых edc16 вы можаце таксама чытаць і пісаць іншыя ecu..вядома не ўсе!
    У пачатку вы павінны прымусіць вас змяніць вашыя файлы ад тых, хто мае вопыт, калі вы не хочаце купіць сабе добрыя праграмы, якія апрацоўваюць файл, тып *******.
    Але калі 4000 еўра інвестыцый, вы, здаецца, занадта шмат лепшае, што вы зробіце зрабіць файлы!
    4000 еўра? можа быць, вы кажаце перадаплаты, дадаць яшчэ 2000 еўра і так шмат праблем, x куплю.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Сиси чуў ад іншых, тут цяжка атрымаць ліцэнзію не ведаю чаму...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    базавы пакет, што робіць гэта толькі defap, будзе 4000.
    праблема ? што патч яшчэ на розных аўто!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    базавы пакет, што робіць гэта толькі defap, будзе 4000.
    праблема ? што патч яшчэ на розных аўто!
    мы кажам, што тыя самыя важныя таму,тады ж і есць дапамога ў выпадку праблемы яны спрабуюць вырашыць, і не забываем, выдаленне dtc у залежнасці ад кода памылкі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •