прывітанне ўсім я знайшоў гэты мод ўнутры эбу есць 147 150cv майго сябра, машына ў парадку і штурхае па-сапраўднаму моцным, у той час як для? скардзіцца recovery і машына-расліна 2100 абаротаў, аднак дыягназ не адлюстраваны без памылак і перазагрузкі, аўтамабіль ідзе добра, DPF выключаны з карты, але не з адкрытай трубе, але з cat старой еўра-3, лямбда-зонд, і па-ранейшаму падлучаны, але ен nastrata тое, што я не бачыў.
што можа быць прыкладаю крычы, што ен даў мне, і мод, які я прачытаў, я, на врі і ўжо размешчана у базе дадзеных
прыбіраючы кіравання fap былі знятыя таксама dtc, а затым і' за тое, што ў вас няма памылкі ў дыягназе, аднаўленне гэтай зоны, а затым праверыць, пакуль не загарыцца mil і паглядзець, дзе і што, так і не ідзе.
Па-любому ей dtc крычы, нават калі памылка dpf, ці я павінен паспрабаваць ricavarli на карце крычы і выключыць іх з палітыкі...appeno я л памылку, падкажыце, а між тым ****llo карты, як мы месі, мяркуючы, што не было зроблена мной
Я я спрабаваў з машыны і ідзе вельмі добра штурхае непрыкметна і вельмі лінейны, у любым выпадку дзякуй за адказ і параду, бо кліент і вельмі занепакоены гэтай памылкі я хацеў бы ведаць, калі з гэтай картай можаце зламаць рухавік або іншага, ен хоча застацца з машынай з гэтай карты, але праблема вырашана
Яшчэ раз дзякуй