Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: Які драйвер?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24

Які драйвер?

Прывітанне, хлопцы, я хацеў спытаць, як зразумець, які драйвер выкарыстоўваць, калі вы маеце справу з ecu ўжо? супастаўляюцца? ECM я не выявіць драйвер і паміж ecu id і коды драйвераў я не знаходжу адпаведнасці. Я паспрабаваў праверыць з дапамогай cecksum і як ні дзіўна, нават не тое, што адпавядае, няма драйвера, які я.

Я ўсе, што з touran 1.9 105HP аўтаматычнай 2006 года з EDC16U34 і коды 03G906021AB і 03G906021MG

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    паказвае, ecm titanium або ecm 2001 года, у выпадку titanium-давядзецца паставіць " самастойна, выбраўшы з спісу драйвераў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24
    ECM Titanium ? праграмнае забеспячэнне. Што яна павінна выбраць яго ўручную я разумею, але тое, што я не ? ясна, у залежнасці ад таго, якія спасылкі вы бачылі, што EDC16U34 ў мяне дзясятка на 1.9!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianluca84 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, я хацеў спытаць, як зразумець, які драйвер выкарыстоўваць, калі вы маеце справу з ecu ўжо? супастаўляюцца? ECM я не выявіць драйвер і паміж ecu id і коды драйвераў я не знаходжу адпаведнасці. Я паспрабаваў праверыць з дапамогай cecksum і як ні дзіўна, нават не тое, што адпавядае, няма драйвера, які я.

Я ўсе, што з touran 1.9 105HP аўтаматычнай 2006 года з EDC16U34 і коды 03G906021AB і 03G906021MG

03G906021AB і 03G906021MG гэтыя коды не hw ne sw provabile, што іх спарадзіла mpps,каб ведаць, драйвер corrsipondente загрузкі файла, а затым націсніце на кнопку info, дзе вы можаце знайсці або hw і sw або толькі sw атрымаць апошнія 3 лічбы і знаходзіцеся драйвер .
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24
    На самай справе я чытаў іх у mpps, націснуўшы кнопку Info ECU, або ECU Id (цяпер не памятаю дакладна), і я думаў, былі правільнымі. Я праверыў файл, які я першапачаткова і, відавочна, адпавядае група з 3-х лічбаў у канцы. У мяне цяпер няма ў наяўнасці, то touran згадана раней, але, відавочна blockquote? так ж... між Тым, я проста паспрабаваў "скрасці" файл micra 1.5 65HP проста, каб глядзець на кім"? зрабіў, але не мае якіх-info і не можа знайсці падыходных драйвераў. У гэтым выпадку, як гэта адбываецца? C'? дзе-памылка чытання? Ці гэты тып эбу мае "кадоўкі" адрозніваецца?

Паміж тым, дзякуючы msport ўказанні!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    некаторыя файлы, якія вы загружаеце на ecm не маюць інфармацыі, як, напрыклад, карты некаторых siemens

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24
    У гэтым выпадку, гэта deplhi і c'? ніякай інфармацыі аб ECM. Так што я павінен толькі спадзявацца, што хто-небудзь, дайце мне адрасы і імены карт?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    калі прыкладзеце карту, якую вы чыталі, разумееце, працы больш? проста

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    24
    Вядома, з задавальненнем!

Nissan_Micra_1.5_65HP_K12.zip

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianluca84 Visualizza Messaggio

тут гаворка ідзе пра touran 1900 105л.з., а затым месца, файл nissan micra 1500, але як, чорт вазьмі, што мы знаходзімся, хлопцы, калі вы хочаце дапамозе, трэба адпраўляць з палітыкай, у адваротным выпадку вы страціце час і проста!!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •