добры дзень, як назва, я audi sfappata ў карту (не ад мяне), і фізічна (рабіў downpipe) мне загараецца кантрольная лямпа рухавіка, код памылкі P2454.Se гэта ен быў выдалены карту ,таму што мне загараецца кантрольная лямпа? дзякуй
добры дзень, як назва, я audi sfappata ў карту (не ад мяне), і фізічна (рабіў downpipe) мне загараецца кантрольная лямпа рухавіка, код памылкі P2454.Se гэта ен быў выдалены карту ,таму што мне загараецца кантрольная лямпа? дзякуй
таму што, магчыма, гэта было зроблена добра.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
парады, што рабіць?
калі вы хочаце вырашыць гэтую праблему, ускладзеных на званок онлайн
Пошты файлы
Gi? здаралася, не заўседы проста switchoff, і d? няспраўнасць дыферэнцыяльнага ціску, а аўтамабіль не пераходзіць у recovery.
Паспрабуйце зняць трубку ціску на dpf і паглядзець, калі risol?вы, у адваротным выпадку адзінае рашэнне ? выдаліце dtc карту!
файл у мяне як раз сцеку жа месцы
Можа быць датчык дыферэнцыяльнага ціску няспраўнасць няспраўнасць і паведамляецца, што ен проста хацеў праверыць, ці файл
для alfa159 гэты спадар ужо выдаліў іншыя коды dtc эбу але потым як сцерці гэтыя коды dtc? якая праграма? дзякуй
Па вопыце, зрабіўшы некалькі audi і vw edc17, я магу сказаць, што часта толькі з дапамогай перамыкача вы знаходзіцеся гэтую памылку, нават з датчыкам працуеце.
Калі паглядзець на дыягностыцы ціск усе роўна будзе прачытаны, хоць і мінімальны, і пу? выклікаць гэты тып па сваім меркаванні.
Я заўседы ліквідаваць, зняўшы dtc, але калі вы хочаце зрабіць тэст, адлучыце трубку так, што prex заўседы знаходзіўся ў 0 і паглядзець, калі паўторыцца.
Вядома, да пошты файл, каб убачыць, калі ? ок.