Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 39

Абмеркаванне: Scodificare Ecu

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132

Scodificare Ecu

Усім прывітанне я хацеў бы ведаць, ад якой-небудзь спецыяліст, што менавіта і азначае scodificare эбу ? можна з петушку v2 я магу зрабіць гэты від lavorazione?........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Scodificare, азначае выдаленне ад блока кіравання распазнання, пры запуску аўто, на чарзе што ? быў запраграмаваны ад вытворцы аўтамабіля. Вы, як правіла, могуць выконваць два выгляду scodifiche, Разам, каб канчаткова выдаліць код або часткова і дазволіць на блок кіравання, каб аднавіць code аўтамабіля, на якім ен усталяваны. Не на ўсіх ecu ? можаце гэта зрабіць. Ты які тып эбу ў вас..? Тым не менш, з galloV2 вы можаце прачытаць толькі паслядоўнага flash, таму, калі вы не зробіце sccodifica...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Scodificare, азначае выдаленне ад блока кіравання распазнання, пры запуску аўто, на чарзе што ? быў запраграмаваны ад вытворцы аўтамабіля. Вы, як правіла, могуць выконваць два выгляду scodifiche, Разам, каб канчаткова выдаліць код або часткова і дазволіць на блок кіравання, каб аднавіць code аўтамабіля, на якім ен усталяваны. Не на ўсіх ecu ? можаце гэта зрабіць. Ты які тып эбу ў вас..? Тым не менш, з galloV2 вы можаце прачытаць толькі паслядоўнага flash, таму, калі вы не зробіце sccodifica...
    Я думаў, што cob певень у рэжым? bdm, вы маглі б зрабіць scodifica, такім чынам, трэба, каб сілы bdm 100?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Не, тое, што я сказаў ? што певень ? праграміст, у тым сэнсе, што чытанне і запіс ecu, не змяняе файл эбу. Для scodifica трэба выкарыстоўваць іншыя метады. Або з дапамогай праграмы/праграміст для scodifiche, або змяніць файл ecu ў рукі.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Не, тое, што я сказаў ? што певень ? праграміст, у тым сэнсе, што чытанне і запіс ecu, не змяняе файл эбу. Для scodifica трэба выкарыстоўваць іншыя метады. Або з дапамогай праграмы/праграміст для scodifiche, або змяніць файл ecu ў рукі.
    Я як programmatorr выкарыстанне immo tool

У якасці праграмнага забеспячэння я хацеў зразумець ? добра?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-07-2013 да 19:58

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Няма праграмнага забеспячэння ? цалкам працоўны, усе яны маюць некаторыя пратаколы, якія не ідуць...у Чым? тое, што ты..? вы можаце загрузіць малюнак у галоўным акне праграмы..? Потым усе яшчэ залежыць ад блока кіравання, што цікавіць вас..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    між тым, вы павінны ўзброіць сябе добры праграміст чып паяльной станцыя і розныя кампаненты e2p, што знаходзіцеся ў розных ecu x иммобилайзера, як казаў l адзін на папярэдні пост у ecu, не ўсе ж такія як иммобилайзер, такім чынам, sw варта другі і т. д. і т. д ..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex68 Visualizza Messaggio
    між тым, вы павінны ўзброіць сябе добры праграміст чып паяльной станцыя і розныя кампаненты e2p, што знаходзіцеся ў розных ecu x иммобилайзера, як казаў l адзін на папярэдні пост у ecu, не ўсе ж такія як иммобилайзер, такім чынам, sw варта другі і т. д. і т. д ..
    То гэта азначае, што acquister? есць паяльной станцыя есць bdm 100, і праграма, як я зразумеў, трэба тое, што я павінен рабіць, я магу выкарыстоўваць тое, пі? падыходзіць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    41
    Мне падключэнне да дыскусіі! паяльной станцыя? Калі я чытаю ecu co певень bdm100 або што-небудзь ўручную адрэдагаваць файл з дапамогай праграмы, з тым, што я, зваршчык, што мне трэба?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    132
    Citazione Першапачаткова Напісаў gizmo Visualizza Messaggio
    Мне падключэнне да дыскусіі! паяльной станцыя? Калі я чытаю ecu co певень bdm100 або што-небудзь ўручную адрэдагаваць файл з дапамогай праграмы, з тым, што я, зваршчык, што мне трэба?
    Чаму? на некаторых ecu вы павінны ўмяшацца нават tramire чып ўнутры, таму c'? патрэбен паяльной станцыя, а ў іншых няма

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •