Усім прывітанне я хацеў бы ведаць, ад якой-небудзь спецыяліст, што менавіта і азначае scodificare эбу ? можна з петушку v2 я магу зрабіць гэты від lavorazione?........
Усім прывітанне я хацеў бы ведаць, ад якой-небудзь спецыяліст, што менавіта і азначае scodificare эбу ? можна з петушку v2 я магу зрабіць гэты від lavorazione?........
Scodificare, азначае выдаленне ад блока кіравання распазнання, пры запуску аўто, на чарзе што ? быў запраграмаваны ад вытворцы аўтамабіля. Вы, як правіла, могуць выконваць два выгляду scodifiche, Разам, каб канчаткова выдаліць код або часткова і дазволіць на блок кіравання, каб аднавіць code аўтамабіля, на якім ен усталяваны. Не на ўсіх ecu ? можаце гэта зрабіць. Ты які тып эбу ў вас..? Тым не менш, з galloV2 вы можаце прачытаць толькі паслядоўнага flash, таму, калі вы не зробіце sccodifica...
Не, тое, што я сказаў ? што певень ? праграміст, у тым сэнсе, што чытанне і запіс ecu, не змяняе файл эбу. Для scodifica трэба выкарыстоўваць іншыя метады. Або з дапамогай праграмы/праграміст для scodifiche, або змяніць файл ecu ў рукі.
Няма праграмнага забеспячэння ? цалкам працоўны, усе яны маюць некаторыя пратаколы, якія не ідуць...у Чым? тое, што ты..? вы можаце загрузіць малюнак у галоўным акне праграмы..? Потым усе яшчэ залежыць ад блока кіравання, што цікавіць вас..
між тым, вы павінны ўзброіць сябе добры праграміст чып паяльной станцыя і розныя кампаненты e2p, што знаходзіцеся ў розных ecu x иммобилайзера, як казаў l адзін на папярэдні пост у ecu, не ўсе ж такія як иммобилайзер, такім чынам, sw варта другі і т. д. і т. д ..
Мне падключэнне да дыскусіі! паяльной станцыя? Калі я чытаю ecu co певень bdm100 або што-небудзь ўручную адрэдагаваць файл з дапамогай праграмы, з тым, што я, зваршчык, што мне трэба?