Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Абмеркаванне: Polo 1,4 TDI праблем ад'езду

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

Polo 1,4 TDI праблем ад'езду

Прывітанне ўсім, хлопцы, я адпраўлю гэты файл, polo 1,4 TDI, што праблемы адпраўлення і гарачая, што халодная.Усяго пад 90?,такім чынам, паміж 50 і 80?, у той час рэдка дэфект робіць яе халоднай.
    часам здараецца так, што памірае, калі вы ідзяце павольна.
    цяпер я спрабаваў зрабіць звычайныя змены, як вы бачыце, файл адправіў, але праблема не вырашылася, хоць і з меншай частатой;па-вашаму, можа быць праблема ў праводцы фарсунак з прычыны зносу?
    дзякуй за любыя парады.

файл крычы тут, пост 12
    http://www.professionalchiptuning.ne...686-Polo/page2
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    Фільтр дызель вы ведаеце, як, можа быць, ад паліва нізкай якасці, вы рабілі дыягностыку? я я пачну іх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Для мяне ? помпа тандэм.. калі дэмантуюць вы абавязкова знойдзеце спружына зламаная..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    8
    я трымаю ж праблема з audi a3, халоднай і гарачай .......гарачага зняў праблему, але потым жа холадна, і я выдаліў ў халоднай заўседы карту ....вясна на тандэм помпа, таму што тое, што робіць гэтая спружына?(audi a3 bkd edc16u1)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    Вы спрабавалі зрабіць дыягностыку

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    8
    вы зрабілі nesun памылка, зараз я павялічыў карту халодны і добра але праблема, я не ведаю якая??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    на дадзены момант не чапаць адлюстраванне тэст, каб убачыць, калі ў паліве ce бензін, можа адбыцца выпадкова кантралюе датчык тэмпературы і паглядзець, што значэнне вы калі не дэталь,а затым правярае, нават калі помпу ў баку боку, калі вы маніфеста праблема, і калі частка кантралюе ціск нагнятання,eventulmente кіруе рэле, што загадвае potrebbeb быць нагрэтая.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    8
    Не думаю, што рэле, таму што цяпер, павялічваючы карту з часткай датчыкі знаходзяцца з тэмпературай я іх праверка, што з ім я адчуваў сябе ў бурбалак у помпе бака, затым паветра ў сістэме бак і чысціць фільтр помпы ....калі вы дакранаецеся гэтай карце, што вы ідзяце да павелічэння ціску помпы ў баку , адкрыцце фарсунак раней?таму што, калі я таксама падняў з serbatoii сухі....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    прабачце, але чаму? пераходзім да А3?
    тут мы гаворым аб трох-цыліндравы 1,4 edc15.....я лічу больш мэтазгодным адкрыць новы пост.
    тады, адказваючы тым, хто мае намер прыняць рашэнне па гэтым аўтамабілізацыі:аўтамабіль ? tagliandata, перш чым выкідваць грошы на запчасткі розных я хацеў праверыць, калі з картай праблема знікла, і ў выпадку працягу аглядаў механічных....хто даў зірнуць на прыкладзеную карту я пацвярджаю, што гэта ? рашэнне для пуску халоднай і гарачай?
    дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    помпа тандэм прыносіць працоўны ціск у сістэме запальвання прыкладна ў 6 бар, як правіла, ламаецца адзін з двух спружын, і калі ен ідзе на стартар, або калі вы просіце шмат, нагрузкі ціскам, не ? дастаткова
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •