Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: MPPS v12 на MB C200 W203 115Cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182

MPPS v12 на MB C200 W203 115Cv

Першая праблема з MPPS v12 версія box форуму і MB W203 C200 115Cv 2002 года.

Сітуацыі ? гэта (Я ўзяў на сябе рызыкі, улічваючы, што аўтамабіль ? выкінуць):

ID ECU з пратаколам EDC15C6 - Не працуе!
    Чытанне на EDC15C6 - Не працуе!
    Запіс на ВРІ з ж пратакол - Працуе!!!

Як ніколі не чытае, але піша? Я выкарыстаў CTEK MXS10 і напружанне было 13,8 v, а не c'? быў верш чытаю, нават не спрабую пратаколы па-рознаму, ад чаго гэта залежыць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    верагодна, гэта экю пу? толькі пісаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Той, ecu), у той час, калі вы пішаце ставіць матор вентылятара на максімум, чытае вельмі легка з любым інструментам. Я я чытаў, і напісана з гала-1260, mpps v5 і певень v2 ўсе соусы.

Ergo, я ведаю, што вы або памыляецеся, або пратакол у вас інструмент з нейкай праблемай...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Можа быць, знайшлі таемны, выдаліў MPPS v12 і ўсталяваў зноў, я займаўся трохі занадта з OS *_*!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    Можа быць, знайшлі таемны, выдаліў MPPS v12 і ўсталяваў зноў, я займаўся трохі занадта з OS *_*!!!
    вось так я і ведаў, што, як звычайна, кажаце ўсе ок, усе тут, усе іх, і ў канцы або пк і " сапсаваў", або smanettate.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Пераблыталіся, вы не можаце? сказаць, я магу сказаць інакш, што мае АС былі вельмі чыстымі і добра аптымізаваны (як у ****llo спіс паслуг, якія рэестра, хоць я павінен сказаць, што метадалогія распрацоўкі АС M$ не я ? ніколі не падабалася) , абнаўленне некаторых сістэмных DLL, што мне было неабходна для працы іншыя інструменты мне неабходныя для перапраграмавання некаторых EEPROM, прызначаных для сістэмных поплаткаў ПК і да VGA, вось і ўсе! Гэта, як гаворыцца, MPPS Форуму працуе ? бомба, я не мог быць больш? рады, я спрабаваў толькі дапамагчы, чаму? я і не думаў ісці да лютаваць на працу інтэрфейсу з дапамогай гэтай аперацыі !

Ps
    Мне было цікава, калі б можна было выкарыстоўваць інтэрфейс, як, на які-небудзь дыстрыбутыў Gnu/Linux, хто-то спрабаваў?

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •