Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 45

Абмеркаванне: ecu не trovatasu mpps v12!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21

Unhappy ecu не trovatasu mpps v12!

сення ўсе рады, што я прыехаў mppsV12 я спрабую прымацаваць яго да маей grande punto 1.3 mjt 90 л. з. 2007 года, і спрабую зрабіць banalissima функцыі id ecu..

я спрабую.. і заўседы кажа мне, што ecu не знойдзены, як ? можна?? як гэта выправіць!!! праблемы??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    "прывітанне", але правяраў на іншай машыне, калі mpps вызначае?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў mafani Visualizza Messaggio
    "прывітанне", але правяраў на іншай машыне, калі mpps вызначае?
    не, мне ? прыехаў сення і я дабраўся, каб выпрабаваць яго толькі на вялікі момант.. я заўважыў, што трэба (я не ведаю, калі ? нармальна) але як толькі я звяжу у mpps ў разетку і павярнуць ключ, каб уключыць запальванне, пачынаюць з'яўляцца памылкі тыпу esp hill holder і інш і я таксама заўважыў, што няспраўнасць eobd.. і у пі? я заўважыў, што машына не пойдзе ў ход.. усе гэта я не ведаю, калі ? нармальна.. я прашу вас.. а што тычыцца спасылкі, вы, калега, чаму? напрыклад, напружанне батарэі мяне..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    ? клон? напэўна, там будзе? што-то ўнутры, што nn v? правярае добра, інакш t i б не рэкамендаваў яго выкарыстоўваць x пазбегнуць пашкоджання блока кіравання і аўтамабіль.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    паспрабуйце rinstallare драйверы ...пасля чаго ecu marelli 90cv вызначае без праблем!!!!!па крайняй меры мой!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў tuningdany Visualizza Messaggio
    не, мне ? прыехаў сення і я дабраўся, каб выпрабаваць яго толькі на вялікі момант.. я заўважыў, што трэба (я не ведаю, калі ? нармальна) але як толькі я звяжу у mpps ў разетку і павярнуць ключ, каб уключыць запальванне, пачынаюць з'яўляцца памылкі тыпу esp hill holder і інш і я таксама заўважыў, што няспраўнасць eobd.. і у пі? я заўважыў, што машына не пойдзе ў ход.. усе гэта я не ведаю, калі ? нармальна.. я прашу вас.. а што тычыцца спасылкі, вы, калега, чаму? напрыклад, напружанне батарэі мяне..
    Дзіўна, што вам з'яўляюцца ўсе гэтыя індыкатары і машына не ідзе нават на матацыкле толькі раз'ем obd падлучаны. Для мяне, c'? тое, што не ідзе на тб.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    паспрабуйце з драйверамі у адваротным выпадку кінь яго... перш, чым што-то strinare.... звярніцеся ў краму, у форуме, па меншай меры ? праверана і бяспечна....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21
    бо я спрабаваў пераўсталяваць усе драйверы! але вынік усе той жа.. праграма мне кажа заўседы адны і тыя ж рэчы, як у прымацаваныя выявы

? здарылася што-то падобнае з вамі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вы прынялі mpps fallato..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    ТУРЫН
    Паведамленні
    21
    сення я размаўляў з прадаўцом, па яго словах, праблема ? у тым, што я карціну з < кэ міргаюць ( і, такім чынам, c'? памылка ў камбінацыі прыбораў), як вы думаеце? ..а заўтра паспрабуе? кабель на іншых машынах, пасля цы, калі не blockquote? мяне зменіць? усе..

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •