Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

fiat multipla 1.6 cng дэфект датчыка

Рага я хачу задаць гэтае пытанне, мне ? змог знайсці ў гэтых машынах дэфект лямбда-зонда эбу метану, шчыра бачылі, што машына праблем не ад яго толькі выдаліў, гэта я ? поспех, але знайсці яго ў некалькі іншых.
    Як можа даць дэфект на ecu метану, а не на той бензін?
    Зонды ў кіраванні метану працуюць з дыяпазон больш шырокія, чым бензін , так як ніколі не знайсці памылак у ecu метан, а не ў тым, што бензін?
    Вам ? мая выпадкова?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Якія памылкі вы дакладна ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Мне здаецца, гэта P1130 вы ? здарылася?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    можа быць ? p1133 або p1135, якія з'яўляюцца, калі лямбда-зонд вядзе сябе так, як калі б ен быў забруджаным, або калі есць уцечкі ў дрэнаж (адтуліны або балты лінзы) на ўчастку паміж галоўкай блока цыліндраў і датчык.
    так што не ? абавязкова праблемы з датчыкам.
    у любым выпадку праблем не будзе, ні лепш, ні горш у працы рухавіка. ламае, чаму? загараецца кантрольная лямпа няспраўнасці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Калі я не памыляюся, то ў P1130 паказвае як няспраўнасць лямбда-зонда, у выніку карбанізацыі да мяжы. Не можа быць праўдай, што зонд ўсе ж няспраўны, а ў тым, што ішоў без часу, толькі ў рэжыме? Газ дасягнуў мяжы dell' autoadattativit?. У гэтым выпадку неабходна праверыць працэнт Autoadattativit?, калі яно высокае або ? да мяжы акрамя скіду памылка, трэба таксама рабіць скід толькі ў' autoadattativit? і хадзіць па крайняй меры некалькі дзен у рэжыме? Бензін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    калі з-за гэтай памылкі лепш паставіць яго новай і, вы не губляеце шмат часу....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    l autoadattativita, як вы кажаце, Gbmotor не ? калі вы калі-небудзь экю, якія вы autoadatta мае тое, што счытваюць датчыкі, не датчыкі, якія вы autoadattano, ці я памыляюся?
    Ок, што зонд не ў парадку , але чаму? гэтая праблема сыходзіць толькі з спг, у тым ліку памылкі?
    Як я ўжо казаў вышэй, зонд у метан не працуеце з дыяпазон вышэй? як можна прыняць l памылка тут, а не ў сістэме бензін.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    датчык працуе заўседы такім жа чынам. не ведае, калі вы выкарыстоўваеце бензін або метан.

калі не памыляюся, аўтамабілі на кіданне адпраўляюцца на бензін і пераключаюць хутка metano. праз некалькі дзесяткаў секунд.
    гэта азначае, што сістэма на бензін не пу? зрабіць у тэрмін, каб ставіць дыягназы зонд, чаму? перамыкаецца на метан.
    каб ведаць, калі нават на бензін ад памылак, вы павінны працаваць якое-то час, заўседы на бензіне (напрыклад, спажываць баку), а потым ставіць дыягназ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Michele30 датчыка ў цэлым не можа? autoadattarsi але толькі ў ? блок кіравання ў pilotarlo і cio? адаптавацца ў пэўных сітуацыях-аж да яго мяжы. Пакуль не фіксуе няспраўнасць, то парога не можаце апусціць яго. Усе аўтамабілі абсталяваны газавай устаноўкай, маюць двайны блок кіравання з двайны адлюстраванне
    ( ecu метатрон ўсе інтэгравана ), час ўпырску, напрыклад, у тым рэжыме? газу і бензіну яны розныя. Проста не адкалібраваць правільна, што есць праблемы зонд.. Па гэтых прычынах часам раяць хадзіць аўтамабіль нават на бензін, каб затым аблегчыць скід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Цот я ўжо сказаў, фігня, код памылкі ? P0130 , паколькі сення я зрабіў дыягностыку і таксама было ў гэтым некалькі, я ўспомніў, што ў іншых было ва ўмовах машынабудаўнічага завода дадзенага флюсу, не P1130, прабачце.
    Што стварае гэты dtc?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •