Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 49
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17

Праблема тэмпературы 130 a3

Прывітанне ўсім...
    я падпісаўся нядаўна, і я прасейвання праз усе розныя абмеркавання ў гэтым форуме....
    Хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з вас можа? дайце мне рашэнне праблемы, што я "мае на" ад p?....
    Audi a3 год 2002,130 рэзюмэ, карта змененая,у цяперашні час 250.000km (карту я загружана прыкладна 100000km)....
    Праблема тычыцца тэмпературы вады....Аўтамабіль ? выкарыстоўваецца для працы, яны камутуюцца, калі я еду, нават у гэтыя дні цяпло, тэмпература не schioda ад максімальны (60?) праязджаю км на хуткасць? пастаянна, без сыноў, але нічога не.....Калі я выключаю і rieaccendo рухавіка тэмпература стабілізуецца адразу на 90? і ад іх у, то ўсе нармальна, за выключэннем некалькіх раз, калі я ўключаю клімат і пу? здарыцца, што тэмпература фантастычных.....
    Я vatto дыягностыка з VAGcom, але я не знайшоў праблем...
    сапраўды, усе, што я павінен зрабіць некаторыя даліць вады (каля 4000/5000 км)
    тэрмастат ўжо? змянілася.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў kidpollos Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім...
    я падпісаўся нядаўна, і я прасейвання праз усе розныя абмеркавання ў гэтым форуме....
    Хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з вас можа? дайце мне рашэнне праблемы, што я "мае на" ад p?....
    Audi a3 год 2002,130 рэзюмэ, карта змененая,у цяперашні час 250.000km (карту я загружана прыкладна 100000km)....
    Праблема тычыцца тэмпературы вады....Аўтамабіль ? выкарыстоўваецца для працы, яны камутуюцца, калі я еду, нават у гэтыя дні цяпло, тэмпература не schioda ад максімальны (60?) праязджаю км на хуткасць? пастаянна, без сыноў, але нічога не.....Калі я выключаю і rieaccendo рухавіка тэмпература стабілізуецца адразу на 90? і ад іх у, то ўсе нармальна, за выключэннем некалькіх раз, калі я ўключаю клімат і пу? здарыцца, што тэмпература фантастычных.....
    Я vatto дыягностыка з VAGcom, але я не знайшоў праблем...
    сапраўды, усе, што я павінен зрабіць некаторыя даліць вады (каля 4000/5000 км)
    тэрмастат ўжо? змянілася.....
    І тэрмастат арыгінал або канкурэнцыі?
    Чаму? я з канкурэнтаздольнымі не вырашаю...
    толькі з врі тэмпературы мацуецца ў 90-х? і абмен, а таксама ўшчыльняльныя кольцы...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Можа быць нават фатаграфія. Якія-то праблемы, вы павінны бачыць, калі тэмпература, і выяўлена, правільнай дыягностыкі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    тэрмастат канкурэнцыі
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    толькі з врі тэмпературы мацуецца ў 90-х? і абмен, а таксама ўшчыльняльныя кольцы...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    тэмпература, аб якой паведамлялася з інструмента ? дакладнае, або, па меншай меры ? qeulla выяўлена сродак дыягностыкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    можа быць датчык тэмпературы, што часам таму капрызаў? калі вы зрабілі дыягностыку з vag павінны segnalaltero.....калі кожны раз, калі вам трэба зрабіць з rabbocchi і вы не ўцечкі вадкасці, вядома ? туды-пракладка галоўкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі ў вас тэмпература занадта нізкая праверыць дыягназ, калі тэмпература адносная параметры рухавіка адпавядае той, пра якую паведамлялася на прыборнай панэлі. можа быць ? ен, што праблемы...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    можа быць датчык тэмпературы, што часам таму капрызаў? калі вы зрабілі дыягностыку з vag павінны segnalaltero.....калі кожны раз, калі вам трэба зрабіць з rabbocchi і вы не ўцечкі вадкасці, вядома ? туды-пракладка галоўкі
    на самай справе я таксама думаў, але бачыў, што з VAG не быў пазначаны няспраўнасці, то я выключыў....
    што тычыцца пракладкі галоўкі, наадварот, не быў бы ўпэўнены (або, па крайняй меры, я спадзяюся, SGRAT SGRAT SGRAT)...рухавік не павінен ўсталяваць ўшчыльняльнік з медзі? я не заўважыў прысутнасць вады ў алеі ( можна было б заўважана адразу ў корак маторнага масла або алей у астуджальнай вадкасці, ні белага дыму пры паскарэнні....
    Як толькі я магу я ведаю, што порт у майстэрні і даю паглядзець-й? паглыбленае....
    можа быць, ставячы на ціск у сістэме, каб убачыць, калі c'? некаторыя perditaq дзе-то....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Страт, кіруе дросельнай засланкі пластык вакол рухавіка...., улічваючы іх характар з часам псуюцца і пачынаюць выступаць пад фланцы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    17
    ок, дзякуй за параду..толькі я час, і я аднаўлю!

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •