Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 51

Абмеркаванне: Audi A3 2.0 TDI 140CV

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84

Audi A3 2.0 TDI 140CV

Прывітанне,
    як ужо згадвалася ў маім уяўленні, у мяне праблема з маей машыне, дзе час ад часу я мінімум трохі наладзіць.
    http://imageshack.us/clip/my-videos/...tzswxdtfh.mp4/
    на іншым форуме мне сказалі, што ? дэфект карты, і гэта вырашаецца з дапамогай абнаўлення ПРАШЫЎКІ.
    Пачнем з пункту, што я мяркую, што я не карта, арыгінал audi, так як аўтамабіль спажывае і хадзі лепш за іншых ( скажам, мой механік).
    Размаўляў з адным, як толькі ен вяртаецца ў краіну, я паддалася яго "пеўнік" і мы бачым, мала што можа быць? зрабіць.
    У чаканні, я хацеў спытаць, ці есць па-вашаму ? дэфект карту і, калі магчыма, у вас есць карта, свабодным ад гэтага недахопу?
    Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы зрабілі замену рамяня размеркавання выпадкова?вас я пытаюся, таму што шмат разоў, калі не пакласці дакладна ў фазе з спецыялізаванае абсталяванне пу? даць тыя праблемы,....асабліва ідуць калібраваныя, то жакея кулачкоў з vagcom....праз яго дзеянні....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    паштовы файл, але, безумоўна, калі і супаставіць, і быў крануты, што-то дрэнна, або, можа быць egr брудная, ва ўсякім выпадку, гэтыя аўто з абнаўленнем дазваляецца, але, калі і супастаўляецца вы павінны спачатку паставіць яго арыгінала, а затым ацаніць абнаўленняў для гэтага аўтамабіля, то іх будзе, але патрэбны нумар рамы і цябе я пазнаю, ці есць есць!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Размеркаванне я зрабіў некалькі месяцаў таму... прыкладна ў 15 кіламетрах ад цяпер...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    але "па змаўчанні" ? выскачыў цяпер... калі ен карту павінен быў яго рабіць, а раней, няма?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    пу? быць таксама любы расходомер паветра, патрэбен дыягназ, каб пачаць разумець,

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fedex Visualizza Messaggio
    але "па змаўчанні" ? выскачыў цяпер... калі ен карту павінен быў яго рабіць, а раней, няма?
    на самай справе...калі было карты, нават перад разгортваннем вам даваў дэфект....
    гэтыя машыны, калі яны не маюць пазнакі з дакладнасцю да тысячнай даюць, што тыпу праблемы...
    так як кулачкі дзейнічаць таксама і на адкрыцце-закрыцце фарсунак...таму патрабуецца каліброўка вельмі дакладная, і, у асаблівасці, што павінна быць зроблена з капейкі падыходзяць самыя працэдуры каліброўкі з дапамогай vagcom p? працавітыя, якія не ўсе робяць па прычынах складанасці-часу...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Але ў вас есць кантрольная лямпа рухавіка гарыць?
    Пры ўключэнні на халодную як працуе?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    прывітанне, я ? здарылася так, што дэфект, як, мінімум, нерэгулярна, час ад часу ў дыягназ, якія тырчаць з датчыка тэмпературы, масы паветра. замененыя, і машына ў парадку.

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •