Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114

парады і меркаванні на карту мэрсэдэс 220 cdi edc 15

я заяўляю адразу, што карту ? браніравалі я хацеў бы ведаць, што вы думаеце ,не ? пасля закрыцця egr ,то я думаў, што я,карту мне здаецца, добра, ніколі няма праблем ? р? lentina ў вас нізкія ? карта soft....некалькі саветаў, каб палепшыць яго? grazie.........
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-07-2013 да 11:16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    карта зробленая досыць з ног, turbo залішне высокая... па-мойму, не займае шмат, каб зрабіць лепш... актыўна развіваюцца падраздзяленняў ад****з трохі даследаванні і доказы, прыходзіць вынік у 100 разоў лепш!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    дзякуй за адказ, аднак, аўтамабіль не мае ніякіх праблем, па крайняй меры, я хацеў ведаць, калі гэта было зроблена з лагічным або ? было зроблена крыху выпадкова........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Як вам сказаў Сандра лепш паўтарыць.
    Вы далі Значэння незаўважныя, і нагрузка занадта высокая ( відавочна, што на нізкіх адчуваеш, павольна), зыходзячы з 30% нагрузкі і ад абаротаў + нізкія + 25%, то мы хацелі б пачаць разважаць
    Абмежавальнікі крутоўнага моманту можна было іх развіваць, лепш не занадта шмат страху і ціску турба, data cos? ? высокая і не d? ніякай карысці, хутчэй наадварот..
    Ціск у чыгуначныя магістралі можна было даць што-то замест таго, каб яе крычы.
    Даць праблем не будзе ? што ne d?, не кажучы ўжо пра ? дызель, але калі вы хочаце, аптымальнай прадукцыйнасці і аўтамабіль, моцным, надзейным і, што таму + хуткасць? фінал мы яшчэ трохі lontanucci.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    паўтараю, што карту я не зрабіў гэта сам,мне трэба зразумець, калі гэта было зроблена з якой-небудзь логіцы (напрыклад, час iniezzione былі разлічаны або зробленыя ў p? у выпадку,rail тып параіў мне не змяніць яго, а затым, чытаючы "p"? тут і там, я, здаецца, зразумеў, што не яны маюць вялікія перавагі, калі вы не хочаце, каб падштурхнуць вельмі маючы ўсе, крычы........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    вы, rail вы можаце спакойна пакінуць яго ў арыгінале, час ўпырску, яны не зусім разлічаны, хутчэй, з змяненнем разумнае, не ? нават не трэба рэдагаваць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    дзякуй за comferma.....затым сівы карту ? зроблена ў p? у працэнтах, што астатнія........той раз я не павінен нават дакранацца да іх ? я раблю заяву, але мае час для майго ecu не ўжо вылічаныя для 100mmm3 з ціску ў рампы 1350? калі ? мне дастаткова было падняць запыце дызельнага паліва з педаллю(arr. паскарэння) рэгулюе лім.пара і lim)? я не думаю, што ая arriver? у 100mmm3 будуць і іншыя lim.дызель, што ecm не прымушае мяне ўбачыць,........што вы маеце на ўвазе змяненне разумным?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    дзякуй за comferma.....затым сівы карту ? зроблена ў p? у працэнтах, што астатнія........той раз я не павінен нават дакранацца да іх ? я раблю заяву, але мае час для майго ecu не ўжо вылічаныя для 100mmm3 з ціску ў рампы 1350? калі ? мне дастаткова было падняць запыце дызельнага паліва з педаллю(arr. паскарэння) рэгулюе лім.пара і lim)? я не думаю, што ая arriver? у 100mmm3 будуць і іншыя lim.дызель, што ecm не прымушае мяне ўбачыць,........што вы маеце на ўвазе змяненне разумным?
    тое, што вы толькі што сказалі!
    іншыя абмежавальнікі я бачыў па меншай меры 1, але не ? цяжка знайсці іх усе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    я мог бы даць вам адрасы іншых limitatori?........для адаптацыі педалі з лім.пары, напрыклад, мае 2000 абаротаў у лім.пара ў мяне 7300, якія павінны быць 73mmm3,у педалі я 6128 на 100%, то, каб атрымаць 73 я павінен падняць каля 20%...цяпер мне цікава, а ? права падняць ўсяго на 20% так pedale.jpg

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •