Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 29
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46

Эксперт карту Audi A3 TDI 2000 140cv

Я б, калі які-то эксперт можа зірнуць на гэтую карту, я прачытаў яе ад audi a3 майго сябра, і гэта было ад укладальнікаў у маім раене, машына ў парадку, але я хацеў бы ведаць, калі вы думаеце, гэтая карта можа даць вам праблемы або няма.
    Я дзякую вас за вашу гатоўнасць
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я даў яму зірнуць на карту,то:

у асноўным, акрамя турбіны ўрон не павінен пашкодзіць, але ў наступным парадку:

абмежавальнікі крутоўнага моманту перабольшаныя
    ціск турбо перабольшаная і можа прывесці да пашкоджання турбіны ж
    не хапае адной карце turbo
    адсутнічае абмежавальнік ціску турба
    ін'екцыі parzializzato зрабіў так дзіўна я не люблю наогул, так дастаўкі няма і не лінейны
    ін'екцыі parzializzato boost аб / мін і быў зроблены асноўны карце ў парадку, і аднадумцаў у іншым
    і не хапае яшчэ дзве рэчы, каб прымусіць яе пайсці значна лепш, тыпу ўзбагачэння пры паскарэнні і г.д., і ў канчатковым выніку не быў нават выключаны egr,як ацэнкі ад 1 да 10 я б даў 3.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    сіцылія
    Et
    37
    Паведамленні
    129
    ад таго, што вы бачыце, гэта не павінна было быць столькі, эксперт!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я даў яму зірнуць на карту,то:

у асноўным, акрамя турбіны ўрон не павінен пашкодзіць, але ў наступным парадку:

абмежавальнікі крутоўнага моманту перабольшаныя
    ціск турбо перабольшаная і можа прывесці да пашкоджання турбіны ж
    не хапае адной карце turbo
    адсутнічае абмежавальнік ціску турба
    ін'екцыі parzializzato зрабіў так дзіўна я не люблю наогул, так дастаўкі няма і не лінейны
    ін'екцыі parzializzato boost аб / мін і быў зроблены асноўны карце ў парадку, і аднадумцаў у іншым
    і не хапае яшчэ дзве рэчы, каб прымусіць яе пайсці значна лепш, тыпу ўзбагачэння пры паскарэнні і г.д., і ў канчатковым выніку не быў нават выключаны egr,як ацэнкі ад 1 да 10 я б даў 3.
    Вялікае дзякуй за ваш аналіз, але і цалкам упэўнены, што можа нанесці шкоду турбіны?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Але прабачце за пытанне, але калі падняць ціск турбо, і не змяніць абмежавальнік ціску не само змена?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    сіцылія
    Et
    37
    Паведамленні
    129
    [QUOTE=pippox;8836]Але прабачце за пытанне, але калі падняць ціск турбо, і не змяніць абмежавальнік ціску не само змена?

калі вы не пераносіце абмежавальнік на prex канферэнц-тое ж самае, але толькі што перавышае параметры абмежавальніка ідзе ў recovery

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я растлумачу,і ўжо вельмі добра вядома, што турбіны з 2.0tdi 140cv вельмі тонкі з-за слупа, што ў горадзе ен пусты і там ламаецца таксама як і арыгінал, без карты, і тым не менш, калі вы ідзяце, каб зрабіць адлюстраванне менавіта па гэтай прычыне ен спрабуе працаваць яшчэ і на іншыя параметры, і крыху менш, чым на ціск турбо,цяпер на гэтай карце крокам амаль + 0.3bar ціску turbo, што я, шчыра кажучы, я ніколі не даваў на аўто з турбінай арыгінал так што падумайце аб гэтым, што ен жа, турбіна, далікатная таму мой адказ-можна пашкодзіць турбакампрэсар аднак, гэта можа здарыцца нават з меншым ціскам або з арыгінала ў залежнасці ад поспеху ўладальніка.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я растлумачу,і ўжо вельмі добра вядома, што турбіны з 2.0tdi 140cv вельмі тонкі з-за слупа, што ў горадзе ен пусты і там ламаецца таксама як і арыгінал, без карты, і тым не менш, калі вы ідзяце, каб зрабіць адлюстраванне менавіта па гэтай прычыне ен спрабуе працаваць яшчэ і на іншыя параметры, і крыху менш, чым на ціск турбо,цяпер на гэтай карце крокам амаль + 0.3bar ціску turbo, што я, шчыра кажучы, я ніколі не даваў на аўто з турбінай арыгінал так што падумайце аб гэтым, што ен жа, турбіна, далікатная таму мой адказ-можна пашкодзіць турбакампрэсар аднак, гэта можа здарыцца нават з меншым ціскам або з арыгінала ў залежнасці ад поспеху ўладальніка.
    Ці магу я спытаць, як вам удалося вылічыць павелічэнне на 0.3 бар?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    лічыць, што 100 балаў роўныя 0,1бар тут мы маем амаль 300 кропак росту, таму амаль 0,3bar,акрамя таго, калі вы паглядзіце на рэальныя значэння ціску турба і вазьмі 1бар атмасфернага паглядзець менавіта той ціск, які ў вас у той момант.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Затым пік, як у арыгінальнай карце прыходзіць да 1,35 бара?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •