Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

на VW sharan 1.9 TD 2001 года dtc 01491 ???? вы ведаеце, што гэта

усім прывітанне, хто-небудзь ведае, падкажаце, што можа азначаць гэтая памылка?

Клімат-кантроль (Ацяпленне дададзена - Дыягностыка)
    DTC Апісанне 01491 - дапаможны Падагравальнік, свечкі напальвання - абрыў Ланцуга - пастаянны
    01491 - дапаможны Падагравальнік, свечкі напальвання - абрыў Ланцуга - пастаянны

дыягнаставаны з delphy, але не знаходжу супадзенне гэтага dtc на іншыя праграмы

гэта sharan 2001 года 1.9 код рухавіка AUY.

я правяраю машыну, каб знайсці уцечкі. у рамках выключаны паглынанне праходзіць пастаянна перыядычна ад каля 0,35 да 0,8 У з перапынкамі каля паловы секунды, і ў доказ я знайшоў добра 4А ў паглынанне... мне кажуць, што паркоўка ноччу, раніцай цалкам у зямлю і паставіў новы акумулятар

я ўсё яшчэ не зрабіла тэст плаўкі ўстаўка для засцерагальніка, але дыскамфорт яна дала мне лавіну памылак, уключаючы тое, аб чым я прашу вышэй...

сёння я выдаліў усе, заўтра я вярнуся, каб праверыць аўтамабіль на месца... тут мяне бянтэжыць толькі памылка, што я прасіў, і я 01217 (кароткае замыканне на зямлю бакавой падушкай бяспекі з боку кіроўцы)....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Добры дзень, не знаходжу адпаведнасці гэтай памылкі, ні ў коды VAG 5-значны, ні ў кодах OBD 4-значны..

Гуляючы з лічбамі, хоць..
    P0491 Сістэма Ўпырску другаснага паветра шэраг цыліндраў 1 няспраўнасці

P0149 Памылка фаз газаразмеркавання Паліва

наконт паглынання замянілі аўтамабіль, Радыё, Навігатар і г. д.?
    устаноўлены ліхтары брамнік або падсвятленне?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    не думаю, што гэта выпадак анаграмы на DTC, калі ён "1491 fair glow plug" рэчаў, калі яны знаходзяць, так што думаю справа на самай справе праблема ўцечкі/хутка на накаливанием.

яны не маюць засцерагальніка разам з іншымі, я разумею, гэта "штанга" тыпу гэтага:

DSC00639.jpg

і рэле, што я не разумею, калі гэта так, але калі шукаць схему:

2009-12-30_201709_2009-12-30_131303.jpg

выдерни рэле і паглядзець, калі вы яшчэ паглынае...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    на жаль у мяне яшчэ няма дазволу для прагляду фатаграфій, якія вы загрузілі лсд.
    у любым выпадку я стараюся знайсці рэле падагрэву свечак напальвання рухавіка і здымаю. я таксама бачу вакол у сеціве я бачыў "свечкі і quot; але, каб тое нямногае, што я зразумеў на англійскай мове, я паведаміў, свечкі гарэлкі для аўтаномнага ацяплення (тып сістэмы webasto) або, магчыма, рэзістары тыпу фен для абагравання салона. аднак гэты аўтамабіль ", вядома," не збірае webasto і нават не думаю, што супраціў награвае паветра, ацяпленне.
    акрамя таго, дыягностыка зробленая гэтая памылка азначае быць у сістэме кандыцыянавання паветра/ацяпленне, не ў рухавіку. у любым выпадку, можна паспрабаваць выключыць свечкі, што вы ніколі не ведаеце.

R5 адносна сістэмы дададзеныя абсалютна нічога, каб змяніць або ўсталяваць пазней і аўтамагнітола серыі ўнутры прыборнай панэлі VW.
    яму здарылася быць (я мяркую, што забыўся адкрыць акно і моцны дождж) тып aquario, якія запоўнілі бегавыя дарожкі, гэта таксама прымушае мяне быць больш схільны да якіх-небудзь уцечкі ў сістэме ацяплення/вентыляцыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    ах... па-мойму таксама або перыядычна ад 0,3 да 0,8 не павінна быць паглынання такі, каб прынесці на зямлю батарэі (я мяркую, мінімальны 62) у ноч.... што вы думаеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    тут вы маеце рацыю, што, верагодна, ставяцца да glow plug, каб сагрэцца, перш чым вада.. упэўнены, не будзе?

аднак, безумоўна, з гэтым у цяперашні час не працуе ад батарэі, але ты сам сказаў, што ты бачыў пік 4, а затым перайсці, каб ведаць на самай справе колькі ў сярэднім...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    пацвярджаю, што код 01491 дакладна паказвае свечкі/гарэлкі належыць дадатковага награвальніка, што гэтая машына збірае.

я ўжо вырашыў праблему паглынання анамаліі (магнітола серыі ў нахіл), выдаліўшы засцерагальнік.

стабілізаваная абсорбциа да 0,011 Ў

я чакаў адпраўляць таму што толькі сёння я зноў і дыягностыка ў аўтамабіль, і я пераканаўся ў прысутнасці ацяпленне supplemantare і паслуг у памылцы сказана вышэй... нічога агульнага з паглынаннем анамальную дадзеных, а не ад магнітолы.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •