Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19

Абмеркаванне: прамыя пачаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Балоння
    Паведамленні
    7

прамыя пачаць

прывітанне, я ведаю, што, магчыма, пу? здацца, што я не выкарыстаў кнопку "пошук", але не ? праўда
    я хацеў інфармацыі-пі? ясна:
    1 з чаго пачаць ? лепш 2d або таблічны?
    2 як вы ведаеце, адрасоў, карт, прыклад edc12c?
    3 c'? кіраўніцтва на кожны экю, каб ведаць адрасы?

прабачце, але ў мяне вялікая блытаніна!!
    Opel astra h 1.7 101 л.с. Cosmo
    Airbox зменены, egr засориться і выключаецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    quarda! я ў якасці савета магу сказаць, гэта:

http://www.professionalchiptuning.ne...o-Files-Online

многія патрабавалі курсы і засталіся вельмі задаволеныя апрацаваны асабіста ад нашых адміністратараў топ, які знаходзіцца вакол, я магу вам сказаць, што вы знайшлі рашэнне
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў bladezz Visualizza Messaggio
    прывітанне, я ведаю, што, магчыма, пу? здацца, што я не выкарыстаў кнопку "пошук", але не ? праўда
    я хацеў інфармацыі-пі? ясна:
    1 з чаго пачаць ? лепш 2d або таблічны?
    2 як вы ведаеце, адрасоў, карт, прыклад edc12c?
    3 c'? кіраўніцтва на кожны экю, каб ведаць адрасы?

прабачце, але ў мяне вялікая блытаніна!!
    Мы хочам, перш за ўсе час і ЦЯРПЕННЕ. Час, каб паспрабаваць прачытаць усе, што можаце, цярпення, каб паспрабаваць разважаць і спрабаваць рэчы.
    Тады, відавочна, калі ? таксама можаце прайсці курсы і адпаведныя інструменты, усе зарабіў нават, чаму? інфармацыю, якую вы "свабоднай" амаль заўседы з'яўляюцца няпоўнымі і адрывістымі (скажам, тых, хто сапраўды ведае становішча рэчаў ? заўседы хоча рабіць іх агульнадаступнымі, па відавочным і зразумелым прычынам)
    Дадам таксама эпр пачаць мець машыну сваей "легка", на якой пачаць рабіць эксперыменты, прамыя, без рызыкі мець сяброў, якія пераследуюць цябе з ЭБУ заблакаваны, і малаток у руцэ ...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    па майму вопыту, пасля бяссонных начэй, каб зразумець ecu і mod. я спадзяваўся на форуме, вядома, і devodire, што я год з улікам базы для працы і зразумець, ці таму, хто хоча трапіць у гэты свет павінен зразумець, што вы павінны даверыць людзям, эксперт у вобласці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    ІМХО ўсе яшчэ залежыць ад таго, ці жадаеце вы яго зрабіць, ДЛЯ ПРАЦЫ або для хобі-запал-кульку/імправізаваць.
    У першым выпадку неабходныя прафесійныя інструменты, і адпаведныя курсы навучання, звязаныя з гэтым выдаткі.
    Для іншых мэтаў, выбар досыць шмат, гэтая магчымасць? прапанову на форуме, не ведаю, але пу? быць арыгінал, безумоўна, дзейнічае.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    вы іенаў робіце гэта для працы, або запал?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    вы іенаў робіце гэта для працы, або запал?
    Калі чытаць мае пытанні і работ зразумееце адразу: для ЧЫСТАЙ страсці !
    Я пачаў гадоў таму з маей машыны (не можа знайсці нікога, хто здольны яго супастаўленне ДОБРА, нават у форумах ці падрыхтоўчыя "сур'езныя" тэарэтычныя вынікі, сумневы і пасрэдных), і я пачаў вучыцца (я не кажу, з дакладных вынікаў...) і рабіць эксперыменты. Часам я стаўлю нейкай машыны сяброў на ЭКЮ, якія я ведаю, часта просяць дапамогі на форумах тут. Вынікі заўседы з'яўляюцца сапраўднымі, безумоўна, не самыя аптымальныя, як у якой-то atro-прафесіянал, але, прымаючы пад увагу, што на дызель поля ВЕЛЬМІ вялікія...я б сказаў, што ніхто не будзе ? ніколі не скардзіўся. Так як я звычайна не раблю нават аплаціць....на свой страх і рызыка, вядома, іх заўседы папярэджваю!!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    безумоўна, мы пачынаем sepre так і для чыстай запал, але і запал, мы павінны ўкладаць грошы, аднак, вядома, факт, на форуме, я адкрыў цэлы сьвет, які раней ведаў мала, нават калі я правеў бяссонных начэй, каб вучыцца, але dasoli дарогі і insalita.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Вядома, я не ведаю гэтых курсаў, але, безумоўна, будзе карысна.
    Тое, што я кажу ? што тыя, хто там працуюць сур'езна і з інструментамі афіцэраў часта курсы іх назад ад пастаўшчыкоў абсталявання, таксама ведаць, як выкарыстоўваць іх лепш.
    І ў гэтым выпадку яны плацяць шмат...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    літый-ці магу я ведаць, што машына ў вас есць? аб'ем рухавіка коней марка і мадэль?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •