як назва, калі вам не губляць шмат часу, каб прачытаць яго
у alien не маюць
Марка: fiat
Мадэль: doblo
Блок кіравання: MAGNETI MARELLI
Vers. Блок кіравання: 3058D552
Нумар Блока кіравання: mjd6f3 hw03r
як назва, калі вам не губляць шмат часу, каб прачытаць яго
у alien не маюць
Марка: fiat
Мадэль: doblo
Блок кіравання: MAGNETI MARELLI
Vers. Блок кіравання: 3058D552
Нумар Блока кіравання: mjd6f3 hw03r
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
magi я шукаў паўсюль, дзе nn знаходзіцца я ўпэўнены, што і вы зрабілі вашыя выніку даследавання..
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
гэтак жа не знаходзіцца, я ведаю, што закранае вас перачытваць
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Але, прабачце, не ? заўседы агульны marelli, калі чытаць па bdm пакладзеце дзве хвіліны.... няма?
я не аўтамабіль у майстэрні ад мяне ? паслугі інтэрнэт-файлы, што мне рабіць, і кліент не мае нічога, каб прачытаць.
я аранжыроўшчык? якім-то чынам, усе роўна дзякуй усім
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
пакіньце яго ў спакоі, я зрабіў ўзяць эбу ад кліента, а я чытаў, хутка я пастаўлю арыгінал файла ў спецыяльным раздзеле, гэта абмеркаванне заплюшчваю
Дзякуй усім
вось ен: http://www.professionalchiptuning.ne...8829#post48829
Апошні раз рэдагавалася magi1984; 19-06-2013 да 14:24