прывітанне
для таго, каб чытаць карту, opel vectra 2000dti 16v 2000 годзе, з якой інтэрфейс вы можаце зрабіць?я mpps і gallov51 для гэтага ў bdmcome сіфа?
дзякуй
прывітанне
для таго, каб чытаць карту, opel vectra 2000dti 16v 2000 годзе, з якой інтэрфейс вы можаце зрабіць?я mpps і gallov51 для гэтага ў bdmcome сіфа?
дзякуй
калі ? адзін edc15 трэба отпаяйте eprom, і з інструментамі, якія вы пералічылі не робіце нічога, але пачакайце думкі людзей ы? эксперт абгэта ? наколькі я ведаю
Вы павінны бачыць, што тып ecu падлучае, чаму? калі ? што з блокам кіравання на помпе, я ведаю, што вы можаце? толькі пісаць.
калі есць egr амартызатар адкрыйце edc15m, які мантуецца над fender, dissaldi і/памяці/і чытайце з виллему, пасля запішыце файл mod з banalissimo певень.
я зрабіў яшчэ 3 прэзентацыі-небудзь няправільна,што я павінен зрабіць, пайсці з татам hihihihihihihi
вы зрабілі ўсе, акрамя слайд-шоў
раздзел " прэзентацыі ? тут: http://www.professionalchiptuning.ne...e-Introduction
адкрыць абмеркаванне і раскажыце нам аб сабе, дзе жывяце, колькі вам гадоў, што вы робіце, рамяство і т. д. і т. п.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вы яшчэ не прадстаўлены, вешчуны вам адправіў спасылку, дзе гэта зрабіць, то ваш пост пакажыце дадзеныя вашай ecu так давайце паглядзім, калі possiaamo мінскае, гэтай машыны паслядоўнага можна толькі пісаць.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]