Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: opel vectra 2000dti

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    20

opel vectra 2000dti

прывітанне
    для таго, каб чытаць карту, opel vectra 2000dti 16v 2000 годзе, з якой інтэрфейс вы можаце зрабіць?я mpps і gallov51 для гэтага ў bdmcome сіфа?
    дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    калі ? адзін edc15 трэба отпаяйте eprom, і з інструментамі, якія вы пералічылі не робіце нічога, але пачакайце думкі людзей ы? эксперт аб гэта ? наколькі я ведаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Вы павінны бачыць, што тып ecu падлучае, чаму? калі ? што з блокам кіравання на помпе, я ведаю, што вы можаце? толькі пісаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    калі есць egr амартызатар адкрыйце edc15m, які мантуецца над fender, dissaldi і/памяці/і чытайце з виллему, пасля запішыце файл mod з banalissimo певень.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў black Visualizza Messaggio
    прывітанне
    для таго, каб чытаць карту, opel vectra 2000dti 16v 2000 годзе, з якой інтэрфейс вы можаце зрабіць?я mpps і gallov51 для гэтага ў bdmcome сіфа?
    дзякуй
    можа быць, раней, чым спытаць пра гэта было б больш дарэчы, што вы робіце слайд-шоў у раздзеле дзякуй.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    20
    я зрабіў яшчэ 3 прэзентацыі-небудзь няправільна,што я павінен зрабіць, пайсці з татам hihihihihihihi

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы зрабілі ўсе, акрамя слайд-шоў
    раздзел " прэзентацыі ? тут: http://www.professionalchiptuning.ne...e-Introduction
    адкрыць абмеркаванне і раскажыце нам аб сабе, дзе жывяце, колькі вам гадоў, што вы робіце, рамяство і т. д. і т. п.
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    вы яшчэ не прадстаўлены, вешчуны вам адправіў спасылку, дзе гэта зрабіць, то ваш пост пакажыце дадзеныя вашай ecu так давайце паглядзім, калі possiaamo мінскае, гэтай машыны паслядоўнага можна толькі пісаць.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •