-
КРОК 2 156 Альфа Crosswagon 150CV
Прывітанне ўсім , пасля таго як вы прайшлі першы крок = выдаленне EGR , я хацеў бы пачаць вывучаць карту, каб мой аўтамабіль, я чытаў alcume карты, і пачынаю разумець, куды ісці ў modificxare параметры , перш чым зрабіць гэта? я хацеў бы прытрымлівацца некалькі саветаў, каб лепш зразумець вынікі, якія вы атрымліваеце. вы маглі б накіраваць мяне на нейкай дыскусіі, у якой, магчыма, есць тлумачэнні, тыпу крок за крокам кіраўніцтва ?
Акрамя таго, мне было цікава, я выключыў EGR ламаючы графікі па адрасах, якія мне былі sugeriti , але, як вы f? у скрыптовых дзетак, відаць, што элементы кіравання за межамі карты ?
-
Адказваю на апошняе пытанне, ці ў вас есць damos (і вы ведаеце, што шукаць), або вы ведаеце, што формы могуць мець і ісці метадам спроб і памылак, або выкарыстаць іншыя праграмы, але часта прыводзяць наступствы, і не заўседы гуляюць добрую працу.
каб атрымаць дапамогу, выконвайце на карту, чым у папярэдніх гульнях серыі, хоць эбу ? адрозніваецца ад вашай логікі ? падобны!
-
Дзякуй , ma..........у мяне есць палова ідэі гэтых damos, - гэта файлы, якія едуць паралельна ў файл .- крычы ? Ці магу я задаць некалькі пытанняў, у pi? ?
-
пытанні, як вы хочаце, адказы, за тое, што я ведаю і што магу адказаць 
I damos не было б аднаго, каб кожны нумар sw і hw, кожны блок кіравання, але ? gi? вельмі шмат, калі мы паведамілі ў той жа блок, які нас цікавіць, у вашым выпадку edc16c8.
Затым вы працуеце, параўноўваючы 2d крывыя з нашага файла з damos, l? тады мы ідзем да чытаць апісання розных картах.
-
Я ўяўляў, як яна працуе, cos? ! Адно ўдакладненне , мая мантуе 16c39. Так што, калі ў мяне damos ў 16c39 і праз WinOLS знойдзеце тут апісанне кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог я мог убачыць адрас , і пайсці на 2d ECM і пераканайцеся, крывыя ?
-
так, але адрасы sfalzati, то не знойдзеш іх менавіта так, у адваротным выпадку, вы маглі б прымяніць damos непасрэдна ў файл крычы... трэба прызнаць, візуальна ў 2d (у ****llo геаметрыі крывой). Я спадзяюся, што добра патлумачыў.
-
Для таго, каб, напрыклад , я цяпер ведаю 2 груды ў egr , калі б мне прыйшлося шукаць іх у іншым эбу павінен ці я пракруціць усе ў 2d да знайсці падобныя ? адрас маей 16c39 ? роўны для ўсіх 16c39 або залежыць ад абсталявання ?
-
у залежнасці ад n? sw мы кажам, што, па вялікім рахунку, месца застаецца, а ў тым, што знаходзіцеся пасля карты "педалі" і перш, напрыклад, абмежавальнікі крутоўнага моманту. План рабіў нам вочы!
-
Я разумею, зараз? я хачу пачаць кідаць ўніз? першая версія карты для майго блока кіравання ! Я спрабую scopiazzare тут і там, каб убачыць, дзе павялічыць , з чаго пачаць ?
-
адсочвае табліцы пара/IQ, то стацыянарныя дызель, які вы жадаеце надаць і на аснове гэтай табліцы, крутоўны момант заняць.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума