прывітанне хто-то мне пу? працягнуць руку, каб выдаліць матылькоў swirl на гэтай карце?
прывітанне хто-то мне пу? працягнуць руку, каб выдаліць матылькоў swirl на гэтай карце?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-05-2013 да 09:01
вы замест спробы, я паспрабаваў бы я так...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-05-2013 да 09:01
я чытаў, з mpps, я магу напісаць яго спакойна? я нават пеўнік v2, але калі я правільна памятаю, не чытаў
а дзякуй за файл, толькі спрабую, дам вам ведаць, як я магу праверыць, калі ен працуе qst файл?
Я рэкамендую вам выдаліць іх усе, нават фізічна. Мяне там выпадкова некалькі праблем на іх, і мне прыйшлося зняць калектар і выдаліць рэшткі ад унутранага блока цыліндраў. Праца досыць складанай, і выдатковай, але я думаю, што выключыўшы іх толькі ад эбу, калі вы можаце, не вырашайце ўсе праблемы рызыкі паломкі.
Цалкам згодны, лепш адзін дзень працы, выкараніць палітра, якая тыдзень і soldoni перарабіць рухавік, які мае ingurgitate.
Думаеце, што на рухавіках bmw d праз шмат выпадкаў паломак сур'езных цяпер ? амаль норма, выдаліць іх, чаму? ? толькі пытанне "калі accadr?" разрыў ", калі accadr
не перабольшвайце, калі яны не рухаюцца, не ламаюцца!
Для працы або менш, а legendary, паглядзіце дыягназ, вам застаецца працэнт заўседы 0% +-
але я магу ісці спакойна з mpps? дрэнна гэта edc 16
Сандра, але.. Калі мы карту адкрыць
Працэнт павінен быць амаль 100%, або я памыляюся!?