Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    16

Інфармацыя.. Fiat croma 1.9 t.d.i.d..

Прывітанне ўсім.. хацеў Бы kiedervi інфармацыі.. Мой бацька мае croma 96 алею.. старыя рухавікі, дзе большасць рэчаў працуе ўсе meccanicalmente.. Але я заўседы kiesto калі гэты аўтамабіль будзе qualkosa электронікі.. K загадвае менш " абмежавальнік.. Дит? qualkosa k наступнага рэдагавання, магчыма, хай лепш на makkina.. Візу k важыць 2000 кг і ? штуршок ад 92 коні.. XD
    Ваш рот знаходзіцца ў тоўстай вашага рухавіка!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    пакінуць яе ляжаць ужо спявае, як turbo star!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Не мае ніякага электроннага прылады, неабходна ўздзейнічаць на помпа ўпырску паліва і турбіна есць конь-ы?..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    16
    Так, я ведаю, на самай справе ўжо? машыну я ў сярэдзіне нафта і ціск.. я проста Хацеў бы ведаць, калі было менш", што апрацоўваецца ў электронным выглядзе..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Глядзіце, лічыцца недахоп запасных частак, новых ці добра ўведзены ў TDid croma вам савет tenertelo арыгінал, і калі ты напампаваў не sforzarlo занадта.. Не ? гэты мул рухавіка, што вы думаеце, і, калі адбываецца пашкоджанне ? вельмі верагодна, што croma твайго бацькі патрапіць прама ў прэс.
    Калі вы сапраўды хочаце сек цяжкім trapiantale 1,9 unijet паходжанні альфа 156 або прыліваў/lybra 115, адносная электроніка, носьбіты і ўсе спалучаюцца сябар з сябрам да дасканаласці, і ваш рухавік, вы гэта выканаць, калі вы хочаце зрабіць старадаўнія або заўтра вярнуць арыгінал.

ІМХО

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    16
    Вось гэта будзе добрая ідэя.. я і Не думаў, compaciassero як рухавікі.. А аўто.. ? зроблены чысты.. Не ? smanettata.. Паўтараю.. ? толькі p? pi? будзільнік.. калі быў арыгінал..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Ок, тады спынілі іх.
    Калі ж вашы намеры + штуршкоў цяпер вы ведаеце, што вам трэба зрабіць,

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013