Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Абмеркаванне: Чытанне Doblo 1600 105Л.З Mjet2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196

Чытанне Dobl? 1600 105Л.З Mjet2

Прывітанне ўсім, я пішу так як у мяне праблемы прачытаць праз OBD-мой новы Dobl? 1600 Mjet2. Калі не памыляюся, павінна быць EDC16C39, але пры выбары пратаколу Певень V54 Клон мне толькі дадзеныя ecu (сярод іншага, ен паказвае толькі код ecu і нумар Hw\SW, не паказваючы тып ECU, тое, што паказвае мне, чытаючы мой AR GT). Я таксама паспрабаваў выбраць Джульета\ " Брава\Delta 1600 Mjet з тым жа адмоўным вынікам.

І' gi? выпадкова ў каго-то? У вас есць інфармацыя пра гэта?

Дзякуй.

PS ван ? 2015 года

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добры дзень, гэтыя ecu чытаць толькі ў bdm ад паслядоўнага сон вашага інструмента няма, іншае пытанне, што легка bdm вы маглі б мець праблемы з-за гэтага ваш інструмент не ў парадку......gi? поспех з розных аўтамабіляў, якія маюць таго ж сямейства ecu.....Паспрабуйце ў bdm і паглядзець, распазнае яна мікра.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прабачце, але да эбу пад рукой, чаму? не вы бераце яго сумневы і паглядзець, што гэта?
    тады, калі і EDC16 певень павінен папярэдзіць вас, што калі б не закон, вы павінны падлучыцца да pin N? не памятаю, прама на грэбень..
    я шмат яго чытаць у BDM..
    але вы хочаце бачыць, чым tricore? Бачыў год poterebbe быць і няма?..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    94
    Упэўнены, што не EDC17? Гэта быў бы добры перапынак...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў .- Антоніа. Visualizza Messaggio
    Упэўнены, што не EDC17? Гэта быў бы добры перапынак...
    Baa разрыў, адкрыйце і пакладзеце ў boot..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Ван ? у камплекце са мной, то я магу сек дастаткова, заўседы без шкоды, улічваючы, што я 1500km. У сеціве я чытаў, што некаторыя не чытаюць, але і пішуць, толькі тое, што я не ўпэўнены, што гэта так. У мяне есць BDM100, і мой Певень Клон, паспрабуе? разабраць і паглядзець, што ў мяне ў руках. Мне таксама прыйшло сумнеў з EDC17, але ў любым выпадку, калі не чытае з паслядоўнага мне адкрыць, як мідыя. Вы терр? у курсе, можа быць, калі я магу толькі, каб убачыць коды, надрукаваныя вышэй, мы можам зразумець, што гэта такое і, магчыма, калі б EDC16 знайсці, чаму? не мне, з законам, улічваючы, што ў мяне прачытаныя шэраг ECD16 без праблем.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Ван ? у камплекце са мной, то я магу сек дастаткова, заўседы без шкоды, улічваючы, што я 1500km. У сеціве я чытаў, што некаторыя не чытаюць, але і пішуць, толькі тое, што я не ўпэўнены, што гэта так. У мяне есць BDM100, і мой Певень Клон, паспрабуе? разабраць і паглядзець, што ў мяне ў руках. Мне таксама прыйшло сумнеў з EDC17, але ў любым выпадку, калі не чытае з паслядоўнага мне адкрыць, як мідыя. Вы терр? у курсе, можа быць, калі я магу толькі, каб убачыць коды, надрукаваныя вышэй, мы можам зразумець, што гэта такое і, магчыма, калі б EDC16 знайсці, чаму? не мне, з законам, улічваючы, што ў мяне прачытаныя шэраг ECD16 без праблем.
    пошту фота.. праблема пэўных 1,6 dipo delta і г. д., якія ідуць на канфлікт-кан і lcan я думаю, для гэтага ен прывязвае непасрэдна на грэбень..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    пошту фота.. праблема пэўных 1,6 dipo delta і г. д., якія ідуць на канфлікт-кан і lcan я думаю, для гэтага ен прывязвае непасрэдна на грэбень..
    Заўтра я змагу разабраць толькі, каб зрабіць некалькі фатаграфій, таму што тады я павінен выкарыстоўваць яго, каб працаваць, і таму я не магу пакінуць яго ў трымальнік. Сярод іншага ? таксама даволі зручна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    94
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Baa разрыў, адкрыйце і пакладзеце ў boot..
    Але я чытаў, што некаторыя edc17 новыя яшчэ не чытаюць з клонаў.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў .- Антоніа. Visualizza Messaggio
    Але я чытаў, што некаторыя edc17 новыя яшчэ не чытаюць з клонаў.
    Адэса-чаму доўга стаім, не мне яшчэ не давялося... усе магчыма...
    аднак у boot чытайце працэсар для сям'і і не для HW або SW, то ў тэорыі ен чытае і піша заўседы..
    можа быць, не да разблакоўкі для запісу ў паслядоўны, як для vag, але вы заўседы ў boot..

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •