Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 72
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483

выдаленне egr і fap alfa 147 gt 150 к.с. edc16c39

прывітанне ўсім, хлопцы, калі ласка, ці можаце вы сказаць мне, калі egr і fap адключаныя правільна, так як я не ведаю, рабіць гэта ўручную, і я спадзяваўся на праграмнае забеспячэнне, але для сістэмы рэцыркуляцыі ог адзін скінуць 2 крывыя, адзін 4, а другі 6 cos? ну я не ведаю, якую загружаць, прыкладаю файлы з розных мод
    для fap я выкарыстаў раз па-вашаму ? зроблена добра?
    тут арыгінал http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1380933229
    усім загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    хлопцы, арыгінал ? у банку дадзеных на 147 пост 19, але ў скапіяваць спасылку я, напэўна, няправільна што-то, чаму? калі есць, я націскаю на замест? прывезці іх мне, хоча, каб спампаваць я прашу прабачэння, з admim, але трохі адмаўляў, каб гэтыя рэчы, сапраўды, калі хто-то мне пу? растлумачыць, дзе я памыляюся, чаму? не ? у першы раз, што мне рабіць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Няма, egr-1 ? зроблена добра...defap, здаецца, зроблена з раз, праўда? Павінна добра працаваць на гэтай ecu, які год ? аўтамабіль? І euro4?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне egs дзякуй, што адказалі на defap ? зроблена з раз, калі я ўніз? выкарыстоўваецца для fap на 147 120 л. з і на адлегласці 8 месяцаў аўтамабіль не меў праблем.
    для 150 к.с., я падрыхтаваў файл, нават з ecusafe, і я павінен сказаць, што яны амаль роўныя.
    car ? 2007 я не ведаю, калі ? еўра-4, чаму? у мяне есць толькі дадзеныя ў ecu, як я павінен рабіць, калі я іду, каб знайсці майго брата, які st? за мяжой, файл крычы я ўзяў з базы дадзеных форуму.
    вы можаце растлумачыць мне, калі ведаеце, і калі вы v? як ніколі egr 2 і egr3 зробленыя cos? і калі могуць даць праблемы.
    egr1 аўтамабільны праграмнае забеспячэнне
    egr2 egr remover
    egr3 раз
    віншаванні і яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Глядзіце egr 3 што вы зрабілі з раз выкрасліў яшчэ два элемента кіравання заўседы ў зоне рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, што, у любым выпадку ? памылка, якую робіць праграма, але не турбуе. Іншы можа быць заўседы памылка sw, але не я ? калі-небудзь яго знайсці, так што не ведаю. Справа ў тым, што сістэмы рэцыркуляцыі ог-1 было добра, як скід клапана. Для defap па мне, вы можаце адчуваць сябе камфортна, аўтамабіль ? еўра-4 і еўра павінны добра працаваць, раз.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне эт яшчэ раз дзякуй за клопат пасля вялікадня я іду і раблю працу, то вы ведаеце, як ? туды, прывітанне і са святам вялікадня ўсіх

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    прывітанне эт яшчэ раз дзякуй за клопат пасля вялікадня я іду і раблю працу, то вы ведаеце, як ? туды, прывітанне і са святам вялікадня ўсіх
    майце ў падарунак на вялікдзень
    File Allegati Файл Ўкладання
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Cos'? адзін біт-off для defap?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Загрузіце яго і не задаваць пытанні, я 30 машын, якія працуюць з гэтым рашэннем

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    І каб ведаць, каб быць ўсведамляюць тое, што вы пішаце на ecu...вось і ўсе.

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •