Хлопцы, я чытаў гэты эбу з MPPS, зменены з дапамогай драйвераў, ECM 2001, не дакранаючыся іншых карт з драйвера. Адна рэч, раствор для Ін'екцый parzializzato MAP1, што вы маеце на ўвазе?
Дзякуй....
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-03-2013 ў 21:49
прывітанне, гэта павінна быць загадзя, я даў адзін погляд на карту зменены, я не вялікі спецыяліст, нядаўна я граў на гэтым працы, але з тым, што палітыка ў вас павялічваецца значэння?? на мой погляд, не вырашыць нічога
Прывітанне, Леандра! Я выкарыстаў толькі драйвер, я ведаю, што там будуць карты педаль, але я пастукаеце, перш за ўсе будуць шукаць, так як з драйвера. У гэтым сэнсе, па-твойму, не выправіць нічога? У прынцыпе ? першая карта, што я мог напісаць, і я ніколі не зрабіў, такім чынам, не выпрабаваўшы, не ведаю, з крокам "мінімальныя", каб мець карту soft...і г. д
Ps, тым часам, дзякуй!
я паўтараю, я не вялікі спецыяліст, нядаўна я прайшоў курс у адміністратары гэтага форуму, і я ўсе яшчэ павінен зрабіць вопыт, я бачыў, што ты павялічыла карты ўпырску parzializzato і т. д. і т. п. ад**** фон, я вам раю studiarti карты, размешчаныя іншымі карыстальнікамі, і зразумець, дзе павялічыць!
З дапамогай табліцы, партыі ад +1 нізкай нагрузцы на паскаральнік, каб пайсці, павялічваючы паступова. Павелічэнне на +5/6 частка з каля 2000rpm і 63% load паскаральніка. Гэта ? таксама d'ail, калі мы ў "ціск" турбіну, а затым пі? паветра...а затым пі? дызель будзе? усе роўна спалілі...Дзе я памыліўся?
Ок Sportknight...У сувязі з крокам, факты? Логіка, пачынаючы з пэўнай нагрузкі/абаротаў у хвіліну, ? правільна? Ненавіджу, калі паляць, нават у вар'ят і sgasano
Хлопцы, есць пытанне. Файл чытаў ? 448 кб, змяніць гэта, і надбаўкі, правільна?
Іншае; Mpps на win 7 ? затрымаўся адзін раз на чытанне, закрыцце непасрэдна праграмнага забеспячэння...Пішу ціха, ці пу? быць праблема?
у тым, што часам вы impalli пк ? normalle, на самай справе, перш чым пачаць mpps правіла, вы павінны адключыць: інтэрнэт-злучэнняў, застаўка, антывірус, і выдаліць усе запланаваныя задачы. аднак, як вы змаглі адзін раз прачытаць поўную карту, не заблакаваў ваш кампутар? калі вы, на момант напісання выканаць дзеянні, якія я пералічыў раней, зрабіце id ecu, і тады пішыце. Інакш, калі вы не можаце прачытаць, чаму? кампутар завісае або чаму? у вас праблемы з hw і sw, раю табе не спрабаваць нават не пісаць!