Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215

Поўнае чытанне дадзеных?

Усім прывітанне
    я хацеў бы ведаць, што менавіта, пры выкананні чытання ? лепш зрабіць поўны або толькі дадзеныя?
    Якія адрозненні?
    Дзякуй.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    добры дзень, я спрабую адказваць, я...чытаць поўны зрабіць толькі ў BDM,і як правіла, на гэтых машынах ці на тых, блокі кіравання, некаторыя дэталі ці дзе не магу парабіць( edc17, напрыклад) для чытання дадзеных, а і чытанне праз obd... было б лепш, каб заўседы поўнае чытанне файла,таму трэба заўседы мець рэзервовую копію ў выпадку, калі блок ecu ў запісе або ў выпадку праблем...ce таксама сказаць, што на сенняшні дзень molter паказанні ocmplete вы таксама знойдзеце на форуме або ў любым выпадку на на вэб-сайце, а затым яшчэ раз, вы ідзяце праз obd прывітанне....

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў FA2ST Visualizza Messaggio
    добры дзень, я спрабую адказваць, я...чытаць поўны зрабіць толькі ў BDM,і як правіла, на гэтых машынах ці на тых, блокі кіравання, некаторыя дэталі ці дзе не магу парабіць( edc17, напрыклад) для чытання дадзеных, а і чытанне праз obd... было б лепш, каб заўседы поўнае чытанне файла,таму трэба заўседы мець рэзервовую копію ў выпадку, калі блок ecu ў запісе або ў выпадку праблем...ce таксама сказаць, што на сенняшні дзень molter паказанні ocmplete вы таксама знойдзеце на форуме або ў любым выпадку на на вэб-сайце, а затым яшчэ раз, вы ідзяце праз obd прывітанне....
    Так, але тады чаму? mpps v12 параметр " поўнае чытанне?
    Таму не трэба нічога?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Але рэзервовую копію зрабіў у БДМ, вы можаце? аднавіць з mpps?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    калі серыйны дае вам магчымасць выбраць, абярыце " поўнае чытанне".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне Panterargento, я спрабую адказаць, чаму? я баюся, што вы робіце блытаніны...
    З BDM больш падрабязна усе успаміны і звесткі ўнутры блока кіравання.
    MPPS я ніколі не бачыў яго n? выкарыстоўваецца, але, як і іншыя прылады, якія працуюць праз OBD думаю, есць магчымасць выбіраць, калі чытаць "ўсе" ці проста "дадзеныя".
    У гэтым выпадку, я думаю, што розніца будзе, што чытаць усе, чытайце ўсю флэш-jaffa'? змяшчае карту сапраўднай, у той час як з "дадзеныя" варта чытаць-толькі flash, які змяшчае планы, якія вас цікавяць змены.
    Затым, як мне было рэкамендавана-й? эксперты ў іншае абмеркаванне, я думаю, вы павінны прачытаць усе (так яго ў выпадку ўзнікнення праблем або аварый), у той час як я думаю, павінны пісаць толькі табліцы.
    Я чакаю, аднак пацверджання ад тых, хто эксперт MPPS.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    прывітанне, я сапраўды не знайшоў ніякай розніцы ў чытаць цалкам(kline only) або толькі дадзеныя(па змаўчанні)....файл быў велічыні роўна і не мяняў

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Прывітанне Panterargento, я спрабую адказаць, чаму? я баюся, што вы робіце блытаніны...
    З BDM больш падрабязна усе успаміны і звесткі ўнутры блока кіравання.
    MPPS я ніколі не бачыў яго n? выкарыстоўваецца, але, як і іншыя прылады, якія працуюць праз OBD думаю, есць магчымасць выбіраць, калі чытаць "ўсе" ці проста "дадзеныя".
    У гэтым выпадку, я думаю, што розніца будзе, што чытаць усе, чытайце ўсю флэш-jaffa'? змяшчае карту сапраўднай, у той час як з "дадзеныя" варта чытаць-толькі flash, які змяшчае планы, якія вас цікавяць змены.
    Затым, як мне было рэкамендавана-й? эксперты ў іншае абмеркаванне, я думаю, вы павінны прачытаць усе (так яго ў выпадку ўзнікнення праблем або аварый), у той час як я думаю, павінны пісаць толькі табліцы.
    Я чакаю, аднак пацверджання ад тых, хто эксперт MPPS.
    Калі б усе было так, мець поўнае чытанне (капіраванне) было б вельмі карысна, pi? я пі? ціхі.
    Аднак зрабіць? чытанне з поўным дадзеных і іх выхаваннем? па параўнанні з ecm titanium, каб убачыць, калі я магу заўважыць розніцы.

Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    прывітанне, я сапраўды не знайшоў ніякай розніцы ў чытаць цалкам(kline only) або толькі дадзеныя(па змаўчанні)....файл быў велічыні роўна і не мяняў
    Я не думаю, што цэнтры велічыня файла, але тое, што c'? унутры..., чаму? я думаю, што чытанне дадзеных пакінуць пустым або запаўняеце прастору на пэўныя зоны для чытання ў камплекце з другога, даючы ў якасці памеру файла роўным.
    У любым выпадку, як кажа барт, чакаем, што дзе-eperto нам адказваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    файлы, якія я чытаў, альбо так, што іншы былі роўныя, нават унутры.......заўтра паспрабую, каб мець comferma......*****unque цікава, таксама выглядае некалькі вопытных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    файлы, якія я чытаў як так, што іншыя былі роўныя, нават унутры.......
    Адзін curiosit?: параўнанне гэтых двух аперацый, было зроблена ў 2D?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •